Ett år har gått

Min blogg fyller ett år

Jag har bloggat på olika ställen i över 10 år, i 13 år om jag ska var precis. Det känns lite läskigt när jag tänker tillbaka på alla år. Vad man hunnit med och vad man har varit med om. Men även hur man har utvecklats på olika sätt. Farmor har jag hunnit bli två gånger också 🙂 Men nu handlar inte den här degen om det utan om att i dag är det ett år sedan jag startade upp min blogg här på den här sidan.

Ett år har gått! Herregud, vad tog tiden vägen. Jag minns att jag hade problem med mitt knä och fick på sjukgymnastens inrådan vara hemma i omgångar. Då trodde jag aldrig att jag skulle kunna gå ordentligt igen, men se det gör jag.

Mycket har hänt sedan 24:e mars 2019. En hel del kurser via nätet. Egna sökningar för att lära sig saker och även en hel del hjälp av vänner. Framförallt Tina som har funnits, hjälpt och även bett om hjälp. Vilken vår det var förra året….Tinas fina sida hittar ni här . Samtidigt hade vi superroligt under den här perioden även om det var hur klurigt som helst.

Blommor från förra våren

Bilden på mina påskliljor och penseér får symbolisera starten med bloggen förra året. De köptes nämligen samma period och nu är de på väg att vakna till liv igen. Hur underbart är inte det!

Samtidigt som bloggen flyttades hit genomförde jag en kurs via nätet  hos Lalinda. Jag måste erkänna att jag inte har genomfört hela kursen än, men det ska bli 🙂 En hel del  fotokurser har det också varit 2019 och många av dem hos Emelie där jag också nu är medlem i hennes Golden hour members. Jag har lärt mig massor hos båda och utvecklats en hel del. Så jag ångrar inte en sekund av det jag har gjort sedan 24:e mars 2019.

Samtidigt hoppas jag och ser fram emot ett lika spännande och innehållsrikt år framåt.

Detta inlägg har 9 kommentarer

 1. Tina

  Men så fint du skriver och vilken tillbaka blick på detta året som gått! Wow, vilken utveckling Carina <3
  Så många kurser, så fint du skapar och fotograferar! Utvecklingen syns tydligt och klart 🙂 Ljuvlig bild på champagneglaset med drycken!

  Nu blickar vi fram ett år till och ser vad vi har åstadkommit då 😀

  Kram

 2. Jag

  Åren går! Vad du är duktig på att förkovra dig genom kurser och dylikt, det måste var roligt, borde verkligen ta itu med det jag också. Läcker bild på vinglaset! Visst är det härligt med allt som tittar upp ur jorden nu.

  1. Underbart och jag är nyfiken varje dag på vad som tittar fram.
   Kurser är så fantastiskt kul. Önskar jag kunde och hann med fler… Haha man skulle vara miljonär

 3. Lisa

  Grattis till ettårsdagen för din blogg 🙂 Underbara bilder på påskliljorna och penséerna. 🙂
  Jag har också bloggat i några år men det har alltid slutat med att jag lagt ned mina bloggar. Denna blogg har jag haft sedan förra sommaren och den kommer jag ha kvar ett tag till. Sedan har jag ju min fotoblogg också som du vet men den blir lite eftersatt nu.
  Ha en fin tisdag kram <3

  1. Tack rara du! <3
   Ja jag följer ju din fotoblogg.
   Det gäller att bestämma sig hur man vill göra eller hur.
   Gillar båda dina bloggar

   Kram

 4. Heléna

  Då får jag gratulera till bloggens 1 årsdag! Jag har också haft flera olika bloggar genom åren och den jag har nu startade jag upp den 16 december 2019 så den är bara barnet än så länge 😆

  Så härligt med penséer och påskliljor – de symboliserar verkligen våren!

  Hoppas du får en riktigt fin tisdag! Jag har funderat på att bjuda hit mina söner på våfflor imorgon, men får se hur det blir. Är lite trött efter min förkylning och har inte så mycket ork än. Tappade kraft efter min framfallsoperation och har inte återhämtat mig riktigt än. Stor kram till dig 💖

  1. Tack :-))
   Åh våfflor låter ju supergott och just d. Det är ju våffeldagen…

   Jag har börjat att jobba efter förkylning men känner som du inte riktigt med ork…skumt
   Och en sådan stor operation lär väl ta ett tag att återhämta sig ifrån
   Var rädd om dig och ha en fin tisdag <3

Lämna ett svar