Currently set to Index
Currently set to Follow
En underbar sol idag

Vilken underbar lördag man vaknar till.Ja när man tittar ut genom fönstret. Strålande sol och det gör mig alldeles varm i själen. Sol behövs just nu! Jag började med att slå upp tidningssidorna men valda att snabbt stänga ner dem igen. Betydligt roligare att vara här och samtidigt njuta av solstrålarna som skiner in genom köksfönstret. Jag har varit (eller är lite fortfarande) lite småförkyld i veckan, men det är inte så konstigt när man jobbar med barn om dagarna. Men har hålla mig hemma ett par dagar. Bra dagar att gå igenom alla sina gamla bilder och lära sig mer när det gäller redigering. Jag lär mig något nytt hela tiden känns det som och det är så himla skoj.

Jag hittade lite bilder från förra sommaren och kan inte annat än att känna längtan till sommaren. Det är trots allt mysigare, ”varmare” ( alla blir gladare, det menar jag med varmare), och självklart ljuset! Ljust länge på kvällarna. Längtar också efter att få sitta på trappkanten med mitt morgonkaffe och höra fåglarna kvittra. Underbara dagar att vakna till.

Det där lilla extra

Precis, det där lilla extra som värmer i ens hjärta. Känner ni så någongång? Och vad i så fall är det som gör att ni får en sådan där varm härlig känsla i hjärtat? Berätta gärna i kommentaren längre ner.  I går så var jag in och läste på bloggar jag brukar kika in till. Och ja, ibland kan det gå någon dag innan jag hinner titta in och läsa. Men så är det med vardagslivet…. tiden, den där tiden. Den här tjejen som jag kikade in till i går gillar jag att hälsa på. Och i går hade hon skrivit så fint om sina bloggvänner och när jag fortsätter så hittar jag min länk hit där. Gissa om jag blev varm i mitt hjärta! Tack Lisa <3

 Här kommer ni till hennes blogg : https://familjenkaotisk.blogg.se Nu ska jag ta mitt kaffe och gå ut på altanen som ligger mitt i solgasset vid den här tiden på morgonen. En sväng till matvarubutiken och handla lite. Jag har inte bunkrat något och tror inte jag tänker det heller, men lite jäst köper jag nog hem idag  så att jag kan baka lite bröd om det skulle behövas  🙂

Njut nu av lördagen och ta hand om varandra. 

 

 

 

Detta inlägg har 12 kommentarer

 1. Så vackra bilder från arkivet! Visst är det härligt när man åter kan vara ute fullt ut, sitta ute på kvällen och bara känna livet i sig och fridfullheten där man sitter. Jag kan bli extra glad av något litet nytt i naturen, men mest av allt av att träffa mina barnbarn. Det känns konstigt och overkligt att det plötsligt avbryts, vi har haft dem här minst en gång i veckan och ofta övernattar de.

  Sköt om dig!

  0
  1. Ja visst är det konstigt med allt
   Jag får helt plötsligt inte krama min mamma….
   Vi var på begravning förra veckan. Mamma kramade mig innan jag åkte hem En 80 årig man kramade om mig innan jag hann blinka…

   Var rädd om dig!

   0
 2. Åh jag älskar Helenas blogg, den är så himla fin och ”varm” liksom! Underbara bilder måste jag säga 😀 KRAM <3

  0
 3. Så vackert och underbart med sol 😀 Ljuvligt! Och så fint du har gjort det på hemsidan ser jag. Det är det små detaljerna som gör det eller hur 😉

  Önskar dig en fortsatt fin vecka!
  Kram Tina

  0
 4. Tack så mycket för dina fina ord. Dom värmde verkligen 🙂 <3 Underbara sommarbilder. Man längtar verkligen nu till värmen och solen. Ha en fin söndag kram <3

  0
  1. Så lite så 🙂 Blev ju så glad av dina ord och länkningar på din sida <3
   Fin söndag!

   0
 5. Så vackra bilder! Ja, det gäller att fånga upp det som är positivt och kan ge glädje nu i dessa tider då det mest är elände på nyheterna hela tiden. Jag fyller på min energibank här på bloggen bland annat – finns så många härliga bloggar som jag kikar in hos nästan varenda dag. Har fastnat även för din, så du får stå ut med mig nu 😊
  Jag såg att Lisa hade länkat till dig och när jag såg det kände jag att ”aha – hennes blogg har jag ju redan hittat till” 💖
  Jag gillar din blogg 😊 Hoppas du får en riktigt fin helg! Kramar 💖

  1+
  1. Men tack snälla rar du!! <3 Vad glad jag blir! Jag hänger ju på din blogg också och gillar den! Då "står vi ut" med varandra då 😉
   Hihi
   Han nu en skön helg och var rädd om dig!
   Kram <3

   0

Lämna ett svar

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.