Krypa in i ett spa

 

This post contains adlinks from Adviral

Härlig onsdag till er!

Nja, härlig och härlig vet jag inte. Fy vilket ruskväder vi har här hos oss. Snöblandat slask och blåsigt. Inte det bästa vädret direkt.  Det är en sådan tid just nu då man helst skulle vilja ta in på ett spa någonstans och bara vara och ha lite lyx för hud, kropp och själ. Vet inte om ni känner detsamma, men så känner jag just idag.

Men tillbaka till verkligheten och jobbet och den rast som snart är slut. Det kan ju vara skönt att drömma lite medans man varvar ner. Lycklig är i alla fall jag som ska ha lite lyx i eftermiddag efter jobbet. Ett besök hos frisören….älskar verkligen. För mig är det lyx att få sjunka ner i frisörstolen och bara bli ompysslad en stund. Och alla dofter där i salongen; en blandning av hårschampo och stylingprodukter. Ja jag gillar verkligen doften.

Men man kan ordna lite lyx på hemmaplanen också, eller hur. En vintertrött hy kan man pyssla om på olika sätt. Här nedan kommer lite tips om produkter som jag är nyfiken på. 

Ha nu en fortsatt trevlig eftermiddag!

 

 

Whitening System / Self Tan Drops / Microneedling Home Treatment / Eyelash & Eyebrow Serum / Sheet Mask

Detta inlägg har 6 kommentarer

 1. Lisa

  En spabehandling skulle inte sitta helt fel nu, det håller jag med om 🙂 Älskar också att gå till frissan. Sitta där och läsa skvallertidningar som man annars aldrig läser 🙂 Ha en fin lördag kram <3

  0
 2. Heléna

  Det är verkligen skönt att unna sig den där lilla stunden antingen hos frissan eller att fixa till en stund med hemmaspa! Gör gott både för kropp och knopp 😊
  Vi har också haft tråkväder idag! Saknar vårsolen! Kram 💖

  0

Lämna ett svar