Egen hemsida/portal

Betalt samarbete med One.com

Att ha något att göra nu

Våren är här med lite kyla i luften men ändå sol. Men  jag har inte haft någon lust att gå ut. Det har bidragit till att jag har fått en hel del gjort… Pysslat med mina foton och även min hemsida. Det är alltid lika roligt att sitta och hitta nya saker som man kan göra. Jag använder mig av One.com som leverantör för min hemsida och domän och det har varit fantastiskt. Det är ett år sedan jag drygt som jag bestämde mig för att flytta min hemsida hit. Nu kan du också testa och samtidigt få 120 SEK i rabatt på ett webbhotell när du registrera dig här . Hos One.com får du domän, hemsida, e-post och mycket mer, som t.ex en egen webbshop.

Bakat en hel del också

I dag skulle jag också göra mig till att baka en buddapestrulle. Det är ju faktiskt en av mina favoriter. Men alltså, jag kastade den efter vi hade ätit en bit. Jag var så besviken för när jag skulle rulla i hop den så sprack den överallt. Vet inte om jag hade för mycket hasselnötter ( mixade egen mjöl) eller om jag gräddade den för hårt…Ingen aning. Men botten blev heller inte så god. Den blev hård och konstig. Arg var jag eller besviken på mig själv som misslyckades med något så enkelt egentligen. Så här ska den ju se ut. Den rullen gjorde jag med solroskärnor istället för hasselnötter.

Söndag i dag och den här helgen känns ändå lugn och bra.
Längtar lite efter den där härliga värmen.

 

 

 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

Rose Satin / Lavender Satin / Honey Satin / Pistachio Satin

Please share this

Detta inlägg har 10 kommentarer

 1. Lisa

  Vad synd att du kastade den för jag tror inte alls att den var så misslyckad. Det spelar ju ingen roll hur den ser ut, den ska ändå ned i magen 🙂
  kram <3

 2. Emma Engström

  Fina du, du skulle inte ha kastat den för egentligen är det insidan som räknas – alltså smaken :> Tror inte alls den var så dum! Kan själv inte baka för fem öre haha <3

  1. Gulle dig! Nej den var nog inte så tokig, men jag blev så BESVIKEN på mig själv…Pedant…inte alls Hahaha 😉
   Jag kunde inte mycket när jag som 18 åring flyttade hemifrån 😀
   Kram

 3. Kristallina

  Nästa gång blir den godare 🙂 Längtar också efter värme och att det slutar blåsa så förskräckligt här. Ha en trevlig vecka och var rädd om dig!

  1. Ja, jag hoppas det 😉
   Här har det också blåst nåt fruktansvärt… FY BUBBLAN för blåst!
   Det samma till dig fina du och var rädd om dig <3

 4. Heléna

  Budapestbakelser är ju mina absoluta favoriter, men jag har aldrig gett mig på att göra dem eller en Budapestrulle själv. Så tråkigt att den inte blev som du hade tänkt. Man blir verkligen besviken när det inte går bra.
  Jag och Calle tog en skön skogspromenad idag och fotograferade vitsippor. Kände att jag ville ha lite frisk luft innan jag skulle hem och ta hand om tvättstugan. Läste att det ska bli varmare igen nu i veckan och lite mer solsken igen så det blir ju perfekt till påsk. Hoppas du får en mysig söndagskväll! Stor kram 💖

  1. Min favorit också 🙂
   Mysigt med promenad…Här blev det trädgårdsarbete….
   Jag längtar verkligen efter värmen 🙂
   Fin måndag önskar jag dig !
   Kram <3

Lämna ett svar