Det drömde jag om när året började

I år försöker jag mig på en julkalender

Jag hittade via min medlemsgrupp för fotografer ett tips om att vara med i en julkalender här i min blogg och även via instagram. Det lät roligt och även lite utmanande att försöka få till inlägg varje dag fram till jul. Men vi gör ett försök! När ni läser det här är det 1:a december, men jag har skrivit i novembermånad. Det är det som är så bra; att man kan tidsinställa inlägg. På instagram försöker jag få till genom en app, återkommer om hur den funkar.

Lucka nummer 1: ” Det drömde jag om när året började”: Jag brukar inte ha några nyårslöften men ofta tänker jag en tanke om att : ”nu, nu ska det bli ett bra år”. Och hur man tolkar det får vara valfritt. Nu när jag tänker tillbaka så var vi just då ovetandes om Covid 19 och många planerade nog årets semesterresor. Januari flöt fram mot februari och då tog covid greppet om oss här i Sverige. Vilket år det här blev. Bra på många sätt då vi har fått hitta på andra sätt att leva och reflektera. Möten utomhus har funkat bra för mig.

Minns du vad du drömde om för året 2020 när du stod där vid nyårsafton? Vad hoppades du året skulle bjuda på? Fanns det nyårslöften eller mål eller någon tanke som följde med dig in när januari kom?

 

Detta är en del av Kajsons julkalender https://johannakajsonsblogg.se/

Ha en fortsatt toppenvecka!

Detta inlägg har 9 kommentarer

 1. Jag

  Kollade in på Kajsons julkalender och det verkar vara väldigt ambitiöst. Jag försöker fundera men jag kan inte påminna mig om något som jag tänkte inför 2020. Märkligt. Jag ger inga nyårslöften numera. Kanske önskade jag mig snö… fin bild på snötäckta grenar. Och finurligt adventsljus!

  1. Ja visst verkar enväldigt ambitiös. Vet inte vad jag gett mig in på egentligen Hahaha 😉
   Jag ger heller inga nyårslöften 🙂
   Tack <3

 2. Lisa

  Jag drömde om våren. Att få börja fixa i trädgården igen, sitta ute med katterna och lösa korsord. Jag drömmer alltid om våren på nyårsafton för då känns det som om det inte är så långt borta 🙂

  Ha en fin tisdag kram

  1. Men så härligt att drömma om våren vid nyår <3
   Åh, jag har en ny hobby 🙂 ...korsord! Så avkopplande <3
   Kram

   1. Lillan Kind

    Jag hade en del drömmar, och ovetande om covid-19 som jag var förväntade jag mig ett bättre år. Jag hade hunnit tänka och reflektera hur mycket som helst långt innan covid ställde till det, och det fanns saker jag såg fram emot att förverkliga. Tyvärr blev dom inte av pga viruset och jag hoppas att nästa år ger möjlighet att förverkliga mina drömmar.

    Ha en fin vecka!😊

    1. Tack snälla för att du delar med dig här <3
     Det låter lika som mina tankar i början av året.
     Önskar dig också en fin vecka <3

Lämna ett svar