De sista lediga dagarna
Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bokus

Så var det dags att suga ur de sista dagarnas ledighet. Det känns lite konstigt att sommaren helt plötsligt tar slut. Troligen känns det så för att juli var en så kall månad. Och mycket beror säkert också på coronatiderna. Men nu börjar skolorna igen och det kommer snart tillbaka till det normala igen, får vi hoppas. Här har Bokus samlat böckerna som peppar, hjälper och inspirerar inför skolstarten. Böcker är ju så himla roligt tycker jag och så bra att inspirera barn till läsandet. Ett superbra alternativ till alla ”paddor”.

Läser ni böcker själva? Jag älskade att läsa en gång i tiden men gör det inte lika ofta nu tyvärr. Men några böcker blir det emellanåt, det är så skönt att rensa huvudet med lite tyst läsning. Bokus har sista veckan erbjudande på sommarpocket, köp 4 betala för 3 här.

I dag är det återigen en strålande sol och blå himmel. Så det gäller att ta tillvara på dagarna nu. Så i dag blir det ut i naturen och kanske en bok får följa med i ryggsäcken…

Ha en fin måndag!

Detta inlägg har 10 kommentarer

 1. Jag

  Jag var en bokslukare ända tills jag gick in i väggen. En stor sorg var det att inte orka koncentrera sig på en text längre – tills jag kom in i ljudboksvärlden. Nu blir det ungefär 80 ljudböcker per år och faktiskt en pappersbok ibland om den inte finns som ljudbok. Det är en lycka att kunna njuta av bokrecensioner som förr och kolla om böckerna finns inne. Fina sensommarbilder i inlägget!

  1. Tack snälla <3
   Ljudböcker är något jag inte har lärt mig än... men det kanske kommer

 2. Kristallina

  Jättefina bilder! Jag har läst böcker i hela mitt liv. De har alltid varit mina bästa vänner i vått och torrt. Sedan många år tillbaka konsumerar jag ljudböcker också. Perfekt när man håller på med tråkiga sysslor som t.ex. att städa. 😀

  1. Jag har lyssnat på lite ljudböcker men inte lärt mig än 🙂
   Tack snälla du <3

 3. Åh, har du lyssnat på David Sundins sommarprat? Han gör verkligen en så klockren beskrivning på att identifiera sig som en läsare, att läsningen tidigare varit en del av ens identitet och att man fortfarande köper hem en massa böcker trots att man aldrig har tid och ro till att läsa längre – EXAKT så är jag också, jag identifierar mig som en läsare, men jag läser otroligt sällan 🙂

  1. Nej, det har jag inte gjort. Tack för tips för det går ju att lyssna i efterhand.Precis så är det för mig också 🙂

 4. Emma Engström

  Åh vilka jättefina bilder måste jag säga, du är så duktig! <3

 5. Lisa

  Fina bilder 🙂
  Håller med om att sommaren har känts väldigt kort i år.
  Jag har inte läst så mycket nu under sommaren men under hösten och vintern läser jag en del 🙂

  Ha en fin måndag kram

  1. Tack :-))
   Jag har inte heller läst så mycket tyvärr, om man inte räknar allt på mina fotokurser i mit medlemskap då 😉 Hinner inte läsa så mycket mer just nu
   Ha en fin kväll, Kram

Lämna ett svar