Currently set to Index
Currently set to Follow

 

Dags att återgå till arbetet igen

Tänk att man har varit ledig i drygt 2 veckor, men nu är det återgå till arbetet som gäller. Men egentligen undrar jag vart dagarna tog vägen. Jag har ju verkligen vilat, det har jag. Lite förkylningar har också knackat på dörren men det har inte varit så farligt. 

Ni som brukar titta in hos mig har säkert märkt att min sida legat nere ett tag. Det har den gjort för att jag har gjort om den lite. Eller ganska mycket faktiskt. Nytt tema, nytt sätt att skriva och fler sidor har tillkommit. Kanske med tiden blir det någon mer. Jag måste erkänna att jag har svårt fortfarande med att skriva inlägg, men man lär sig nog med tiden. Så jag hoppas att ni har tålamod.

Varför har jag ändrat min sida då? Ja, det kan man ju undra…. Mitt förra temas abonnemang gick ut och jag hade ingen lust att förnya. Just nu håller jag på med en del fotokurser och ville lägga mer på det istället. Som ni ju kanske har förstått så är min kamera min bästa ägodel ( Haha tror jag). Nu är det dags att göra sig iordning för första arbetsdagen i år.

                                                               Önskar er alla en toppentisdag!

återgå till arbete