Dagens lucka; 5

 Någon jag inte visste jag skulle sakna så mycket under året 
Dagens lucka nr 5. I dag tycker jag att det var en svår lucka. Vilken lärdom har du från året  då man inte har kunnat träffa vem man vill och när man vill?  Det var ju något vi tidigare tog för givet, eller hur. Helt plötsligt upptäcker vi att någon vi tagit för given är någon vi verkligen saknat när vi inte har kunnat träffas så som vi är vana med. Frågan är vad vi kommer att eller har lärt oss av det det gång året? Man ska aldrig ta någon föregiven eller ta något förgivet… Eller hur. Att inte glömma bort sina nära och kära, att alltid ha regelbunden kontakt det är något som man kanske tar med sig efter detta år? Vad tar du med dig från den lärdomen?

Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Linda Odelmar

    Alltid bra att hålla kontakt med de man bryr sig om, det kan ju hända annat än pandemirelaterat som förändrar saker plötsligt och oväntat

  2. Lisa

    Håller med dig. Jag tror det flesta inte kommer ta saker för givna längre när allt detta är över. Jag kommer se till att jag och mina syskon träffas ännu mer än vi gjorde innan ( ändå träffades vi ofta då med ). Det är klart att vissa kommer köra sitt race fortfarande som om dom inte lärt sig någonting men i det stora hela tror jag vi alla fått oss en tankeställare.

    Ha en fin lördag kram <3

Lämna ett svar