Barn och familjefotograf Carinas Photolifestyle fotograf uppsala-Sigtuna

Om Mig

Här är jag – en mamma till tre vuxna söner och farmor till två små underbara tjejer, som jag alltid längtar efter. Haha, så snart de har klivit ut genom min dörr längtar jag efter dem.

Naturliv och Hemstickat

Min bästa plats måste jag nog påstå är hemma. Självklart tycker jag om att resa och hitta på andra saker också. Men jag trivs oerhört bra på en fjälltopp eller nära havet med den där vidunderliga utsikten man bara kan få där. Då fylls min själ med lugn och energi.

Jag ägnar mig åt stickning när kameran inte är i mina händer och när katten inte tar plats i mitt knä. Just nu är islandströjor min favorit att sticka.

Jag somnar ofta när jag försöker följa någon tv-serie, och deckarböcker har jag aldrig någonsin läst, även om jag ”slukade” böcker när jag var yngre.


Famijefotograf i Uppsala län Carinas Photolifestyle

Kameran och jag

Min kärlek till fotografi väcktes för massor av år sedan, redan i tonåren. Det var nog då jag insåg kraften i att fånga stunder och berätta historier genom kameran.

Till att börja med var mitt val av kamera en ren tillfällighet, men den här kameran jag har blev snabbt en förlängning av min kreativitet och en partner i mitt fotografiska utforskande. 

Till kameran är min förkärlek för två specifika objektiv: det magiska 85 mm och det mångsidiga 35 mm. Med 85 mm objektivet skapar jag porträtt som fångar djupet i varje ögonblick, medan 35 mm ger mig möjlighet att omfamna omgivningen och fånga ögonblick på ett bredare sätt. Dessa två objektiv har blivit mina verktyg för att berätta berättelser genom bilderna jag skapar.

Jag älskar att titta på bilder från tidigare generationer

Fotografier kommer att betyda mycket för framtida generationer. Minnen från min egna barndom där jag sitter på golvet med mormor och morfars fotoalbum.

Uppskattar ni också friluftsliv

Hör efter om jag har några lediga tider för fotograferiing