Carina Krantz

Här har ni mig; en mamma till tre vuxna söner och farmor till två stycken underbara tjejer. Jag är född och uppvuxen i Sigtuna, men flyttade till Uppsala mitten av 80-talet. När barnen var små bodde vi i Åre, för att sedan flytta tillbaks till Uppsala.

Min bästa plats måste jag nog påstå är hemma. Men självklart tycker jag om att röra på mig också. Jag trivs oerhört bra på en fjälltopp eller nära havet med den där vidunderliga utsikten man bara kan få där. Då fylls min själ med lugn och energi. 

Porträttfotograf

Jag jobbar och har alltid jobbat med barn, både svårt sjuka och friska barn. Jag älskar deras spontanitet och naturliga glädje. Det har lärt mig att ta tillvara på den när jag fotograferar och jag tycker verkligen att det blir bäst då. Barnen ska inte följa mig utan det är jag som följer barnen så mycket som det bara går med en kamera i handen. 

Jag känner extra mycket för att det är viktigt att dokumentera barn och familj.  Det är underbart att plocka fram bilderna på sina barn nu. Och extra roligt såklart att visa sina barnbarn hur deras förälder såg ut som liten.

Fotograf Uppsala Sigtuna

 

Så trevligt att du är intresserad av mig som fotograf !

Skriv gärna ett par rader och berätta om dina önskemål. Jag hör av mig så snart jag kan. Senast inom 2-3 arbetsdagar.