Om Mig

Här har ni mig; en mamma till tre vuxna söner och farmor till två små underbara tjejer, som jag alltid längtar efter. Haha, så snart de har klivit ut genom min dörr längtar jag efter dem.

Naturliv och hemstickat

Min bästa plats måste jag nog påstå är hemma. Men självklart tycker jag om att resa och hitta på andra saker också. Men jag trivs oerhört bra på en fjälltopp eller nära havet med den där vidunderliga utsikten man bara kan få där. Då fylls min själ med lugn och energi. 

Stickar en hel del när kameran inte är i mina händer och när katten inte tar plats i mitt knä. Just nu är islandströjor min favorit att sticka. 

Jag somnar ofta när jag ska försöka följa någon tv-serie och deckarböcker har jag aldrig någonsin läst. Även om jag ”slukade” böcker när jag var yngre.

Barn och familjefotograf

Naturliv och hemstickat

Min bästa plats måste jag nog påstå är hemma. Men självklart tycker jag om att resa och hitta på andra saker också. Men jag

Barnen ska inte följa mig utan det är jag som följer dem så mycket som det bara går med en kamera i handen.

Jag älskar att titta på bilder från tidigare generationer

Jag tror att fotografierna kommer att betyda mycket för framtida generationer. Jag minns så väl hur jag älskade att sitta på golvet med mormor och morfars fotoalbum.

Fotograf Uppsala Sigtuna

Uppskattar ni också friluftsliv

Hör efter om jag har några lediga tider för fotograferiing