Bra frukostrutiner

Godmorgon måndag

Tycker ni so jag att veckorna går så snabbt, men att helgerna går ännu snabbare? Ibland önskar jag faktiskt att det fanns två lördagar och två söndagar i rad. Haha, då skulle det inte bli många dagars arbete… Det är helt enkelt underbart med helg och jag tycker inte att jag hinner med allt jag vill.

Nåja, nu är det måndag igen och fem dagars arbete framför oss. Hur har ni det med frukost på vardagarna? Förra veckan var jag och lyssnade på Maria Borelius och antiinflammatoriskkost. Jag hade faktiskt aldrig tänkt så, men äter mycket av det hon pratade om.

Googlade på ämnet så klart när jag kom hem och hittade en frukostsmothie som jag gjorde i helgen. Fräsch och god samt mättande faktiskt ( för mig).

Frukostsmothie

Den här smothien som jag hittade på nätet här
Jag hade även på några chiafrön överst. Om chiafrön kan du läsa här
Det kanske inte finns så gott om tid på vardagsmorgnar men helgerna när man har tid på sig. Då kan jag verkligen rekommendera denna smoothie.
 
Ha en toppenmåndag!
 

Detta inlägg har 6 kommentarer

 1. Heléna

  Det är så viktigt med frukost, men ändå är det väldigt många som hoppar över den. Jag har haft problem med mina leder i många år och är rekommenderad att äta antiinflammatorisk kost. Jag äter frukt och grönsaker och ser till att få i mig fiberrika produkter och känner att det gör mig piggare. Chili och ingefära har också haft en god inverkan på mig. Jag syndar dock som de flesta och äter både fikabröd och snabbmat ibland, men försöker att ha i bakhuvet vad som kan vara det bästa alternativet för min kropp när jag kan välja. Smoothie på kvarg är aldrig fel iallafall! Hoppas du har haft en fin dag! Jag har ätit semla och tittat ut på snöovädret. Kram 💖

  0
  1. Ja fuska måste man få göra 😉
   Har ni snöoväder?! Burr… Här blommar blåsippor, men idag var det kyligare i luften

   Kram!

   0
 2. Lisa

  Den där smoothien ser verkligen både god och nyttig ut. 🙂 Min frukost består mest av Kvarg och surdegsbröd. Älskar kvarg, finns ju i så många goda smaker. Surdegsbröd helst osötat är ju också väldigt gott. Önskar att jag var bra på att baka för hembakat är ju godast såklart. Ha en fin tisdag 🙂 kram <3

  0

Lämna ett svar