Blommor och kärlekens dag

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för interflora

Kärlekens dag

I dag är det kärlekens dag, men jag hade ingen aning om att det fanns en sådan tema dag. Men i dag är det viktigare än någonsin att bombadera med kärlek. Dagen får inte blandas ihop med alla hjärtans dag. Jag ska ärligt erkänna att jag förstår egentligen inte skillnaden, för dagen betyder ju att vi ska sprida kärlek omkring oss. Och vi behöver verkligen extra omtanke och kärlek nu!

Just nu är det nog många i vår omgivning som behöver lite kärlek och omtanke eller en påskhälsning. Jag tänker på alla som just nu sitter isolerade och ensamma i sina hem.  Det går ju också att skicka choklad eller andra presenter från interflora. Klicka på pilen → så kommer du till interfloras sida. Där kan du välja blommor och presenter. Passar ju så bra i dag på kärlekens dag.

kärlekens dag

Ta hand om er i helgen

Och glöm inte bort den dagliga promenaden. Den är extra viktig nu!

Detta inlägg har 7 kommentarer

 1. Lisa

  Jaha där ser man. Visste inte heller att det fanns en kärlekens dag.
  Bra idé att skicka lite extra kärlek i form av blommor mm nu till människor som sitter själva. 🙂
  Vilken vacker bukett, verkligen påskinspirerad.
  ha en fin dag kram

 2. Brianven

  say thanks to a lot for your internet site it assists a great deal.

 3. Heléna

  Jag hade inte en aning om att det fanns en dag för det också! Jag känner faktiskt att jag både har gett och fått massor av kärlek på jobbet idag av mina kollegor – har haft en jätterolig arbetsdag 🙏😊
  Sedan jag började jobba igen i onsdags så har jag promenerat både till och från jobbet (ca 30 minuters promenad i vardera riktningen) så jag har klarat över 10000 steg varenda dag 💪😍
  Hoppas du får en riktigt fin helg! Kram 🌞💖

  1. Inte jag heller förrän i morse.
   Bra jobbat! Hejja dig! <3
   Jag har varit hemma två dagar pga allergi. Snorig näsa och nysningar. Men nu medicin dag 2 o ch mycket bättre. Ja, vädret hjälpte ju till 🙂
   Tänk att man måste vara hemma nu för lite pollenallergi....
   Önskar dig detsamma <3

Lämna ett svar

Dela gärna