Besök på bandymatch

Besök på en bandymatch

Kan man tänka att det igår var första gången i  mitt liv som jag besökte en badymatch. Ja, en på högre nivå så klart. Sirius mötte Västerås på hemmaplan. Elitserien spelar de i. Det bjöds på gratis inträde i går så då passade jag på att kika in. Kameran hade jag med mig, självklart. Jag måste erkänna att jag har svårt att välja objektiv. I går hade jag mitt 70-200mm 2,8 sony. Det är inte det snabbaste objektivet i min väska men jag förmodade att jag skulle hamna en bit bort från isen.

Väl hemma så var jag rätt nöjd ändå med ett par bilder. Kan det bero på mitt nya minneskort till kameran? Ja, kanske och jag är nöjd med köpet av det snabba minneskortet.

bandymatch

Kallt att stå still

Ja, det var kyligt att stå still på en bandymatch även om vi stod under tak. Fingrar och tår blir lite stela på mig. Men stämningen på plats var härlig och man nästan gungar med i takten till publikens hejarop och sång. Lite slagsmål i stundens hetta blev det också en gång. 

Ja, så var då matchen inte riktigt slut men vi gav upp och åkte hem. Varför då då? Jo, Västerås ledde ganska så mycket. Även om man inte är någon bandyfantast, så kändes det lite tråkigt. Men grattis Västerås!

bandymatch

Söndag och slappardag

Ja, kanske det blir en slappardag i dag. Vädret är inte så roligt. Det blåser och är grått. Men det kan vi ju inte styra över. Så det passar mig att ha en slappardag i dag inomhus. Kanske baka semelbullar. Ja glutenfria sådana.

Ha en toppensöndag!

Detta inlägg har 2 kommentarer

 1. Tina

  Härligt att läsa om ditt besök på bandymatch! Själv har jag aldrig varit där.
  Önskar dig en skön söndag!

  Kram Tina

  0
  1. Det var faktiskt kul trots kalla fingrar 😉
   Önskar dig också en trevlig söndagskväll!
   Kram

   0

Lämna ett svar