Glöm inte att skapa minnen tillsammans !

Barnen växer snabbare än man tror

Ett tu tre är de så stora så de vill verkligen inte vara med på bild.  Kanske har ditt barn blivit tonåring och inte alltid så social med föräldrarna. Då är det värdefullt med de där bilderna ni tog hos fotografen när alla ville vara med på bild.

För tänk när ni sitter där tillsammans och tittar på fotografier på er familj och så upptäcker ni att du själv eller någon annan nästan aldrig är med på bilderna. Oj varför är det så? Jo just det det var ju alltid du eller din partner som höll i kameran. Så tråkigt eller hur! Det är det som är så härligt med att boka en fotograf…. alla i familjen är med på bild. Det är verkligen minnen för livet.

Och det är så värdefullt för barnen att få se sig själv och er i bilderna som kommer finnas kvar i deras liv länge. Som de i sin tur kommer att kunna visa sina barn i framtiden. Och självklart är det roligt att ha bilder på sig själv att använda eller bara ha som minnen, för man förändras ju genom åren. Hårfärg, frisyrer ändrar man kanske ofta. Det är så roligt att plocka fram bilder och se tillbaka.

En rolig, avslappnad och minnesvärd upplevelse

Barnen växer snabbare än man tror

 När jag fotograferar barn men också vuxna, par, kompisar ska vi ha roligt. Med barnen hittar jag på olika lekar och uppdrag som gör att fotograferingen blir till en rolig och naturlig stund. Jag tvingar ingen att sitta still. Ni som föräldrar behöver inte känna att ni måste ”tillrättavisa” era barn hela tiden, för jag tar hand om dem och leker med dem. Vi går omkring (om barnen vill det) och kanske letar vi efter en fe som bor uppe i ett träd eller letar efter ekorren Kurre och andra lekar som passar tillfället. Men vem säger att inte de vuxna kanske också får små uppdrag, eller lekar under fotograferingen. Det gör oftast att fotograferingen blir mer naturlig och avslappnad. Jag utgår från vad ni känner är bäst. När barnen eller kanske även ni vuxna behöver en paus så tar vi det. Och vem vet; det kanske är just då kameran råkar fånga underbara bilder. Bilder kan ju också bli otroligt fina även om man inte tittar direkt in i kameran.

Barn och familjefotograf

"Carina är verkligen superduktig! Hon var så fin med vår dotter"

Carina tog sig tid för att låta min dotter klämma och känna på kameran! Och alla fina bilder hon tog, alltså WOW!! Vi är så himla nöjda och kommer starkt rekommendera Carina till andra! 

– Sofia Holmsten, mamma till Zelda

Inför en fotografering är det bra att tänka på:

Lite tips…..

Det är bra om barnen är utvilade och har ätit så de har energi  till en fotografering. Ha gärna med något snacks/mellanmål som barnen kan stoppa i sig om det skulle behövas. Mätta magar och att man är utvilad är bra grund för att  ha roligt!

Berätta för barnen om att ni ska träffa mig för en fotografering. Visa gärna bilden på mig som finns på min hemsida. Det kan vara bra för en del barn att få se ett ansikte  innan på den de ska träffa.

Kläderna ska ju vara personliga och representera er. 

När det gäller val av kläder är olika nyanser av samma färg bra att utgå ifrån. Mjuka toner som beige, grå eller olika pastellfärger som ser bra ut tillsammans är bra. Undvik allt för mönstrade kläder eller logotyper då det drar till sig uppmärksamheten. Ha också gärna ett ombyte för att ha lite olika kläder på  bilderna. Tveka inte att fråga mig om ni har funderingar!

Det finns också 2 st klänningar att låna om man vill i stl. 3-5 år

De flesta är nervösa och känner sig obekväma framför kameran. Men behåll lugnet så gott det går. Jag kommer att vägleda er genom hela fotograferingen så att det kommer att kännas bekvämt för er. Jag leker och tar hand om barnen samtidigt som vi låter det ta den tid det tar. Behöver barnen paus så tar vi det. Vem vet… det kanske är just då jag fångar en hel del fina bilder i kameran. När ingen är medveten om att kameran knäpper av bilder :).

Och självklart ska vi ha kul 🙂 Om vi ser fotograferingen som en rolig och mysig stund där vi/ni har roligt genom  lek och skratt, så kommer stunden bli en minnesvärd stund som ni tillsammans kan minnas genom bilderna ni väljer.

Yay, så himla roligt det ska bli!

Barnfotografering
Barnfotografering
Barn och familjefotograf
Barnfotografering

”På ett mjukt och varsamt vis lät hon Oliver styra”

Carina byggde med sitt mjuka och fina sätt en relation till Oliver som gjorde att han visade sin bästa sida vid fotograferingen. På ett mjukt och varsamt vis lät hon Oliver styra och hon följde hans behov vilket gjorde att bilderna blev superfina.

– Jessica Olsson, Babyfotografering

Din investering

Ca 1 timmes fotografering på utvald plats, inklusive 5 st högupplösta bilder både för utskrift och internet :

3 600 kr

Vad skoj att ni är intresserade av en barn/familjefotografering! Fyll i formuläret så  så får vi en första kontakt och börjar där. Jag svarar så snart jag kan senast inom två arbetsdagar.

Tiderna jag har varje månad är begränsade. 

En bokningsförfrågan är inte bindande. 

 

Bokningar kvar:

April - Fullbokad
Maj - 1 bokning kvar
Juni - 2 bokningar kvar