Barn och familjefotograf

i Sigtuna och Uppsala

Carinas Photolifestyle
" Hon var så fin med vår dotter. Hon tog sig tid för att låta min dotter klämma och känna på kameran! Och alla fina bilder hon tog, alltså WOW!! Vi är så himla nöjda och kommer starkt rekommendera Carina till andra! "
Barn och familjefotograf
Sofia Holmsten, - mamma till Zelda
Carina är verkligen superduktig !
Carinas Photolifestyle

Skapa lekfulla och naturliga minnen för barn och vuxna

När jag fotograferar barn, vuxna, par eller kompisar är mitt främsta mål att vi ska ha roligt tillsammans. Med barnen använder jag olika lekar och uppdrag för att skapa en rolig och avslappnad stund under fotograferingen. Ingen behöver sitta stilla eller känna sig orolig – som föräldrar behöver ni inte hela tiden korrigera era barn, för jag tar hand om dem och leker med dem. Vi kan utforska omgivningarna, leta efter feer i träd eller jaga Kurre ekorren – olika lekar som passar tillfället. Men det betyder inte att de vuxna inte kan få små uppdrag eller delta i lekarna under fotograferingen. Det brukar skapa en avslappnad atmosfär och resultera i naturliga och äkta bilder. Jag anpassar mig efter era önskemål och gör det som känns bäst för er.

Om barnen eller till och med ni vuxna behöver en paus tar vi det. Vem vet, det kan vara just då kameran råkar fånga fantastiska bilder. Bilder kan bli otroligt vackra även om man inte tittar direkt in i kameran. Jag strävar efter att skapa bilder som fångar ögonblickens äkthet och den lekfulla glädjen hos er alla.

Ni kan läsa mer om mig HÄR

Naturskön Miljö eller Hemmets Trygghet!

Jag fotograferar först och främst utomhus där barnen oftast brukar vara mest avslappnade och glada. Utomhusfotografering ger också möjligheten att använda naturens skiftande ljus, färger och bakgrunder för att skapa en levande och unik bildberättelse.

Utomhusfotografering ger också möjlighet att fånga de olika årstidernas skiftande skönhet. Varje årstid ger sin egen unika atmosfär till bilderna.

Vid utomhusfotografering kan barnen också slappna av och vara mer spontana, vilket skapar äkta och gripande ögonblicksbilder. Jag strävar efter att fånga dessa stunder av skratt, lek och äventyr som kommer att vara värdefulla minnen för både barnen och er.

För föräldrar med nyfödda barn kan det vara extra bekvämt att välja en hemmafotografering. Att fotografera i hemmet ger oss möjlighet att fånga de allra första dagarna av ert barns liv på ett naturligt och intimt sätt. Ni kan vara i er egen trygga miljö med allt det bekanta omkring er, vilket skapar en avslappnad och personlig atmosfär.

Oavsett om ni väljer den vackra naturen som bakgrund eller en fotografering i ert eget hem, är mitt mål att skapa tidlösa minnen för er familj, var ni än känner er mest bekväma.

 

Carinas Photolifestyle.se
"Vi är så nöjda med Carina. Det märktes direkt när vi hälsade att Carina har en  otrolig vana av att jobba med barn. Våra tjejer hade superkul och fick bli fotade på sina villkor."
Carinas Photolifestyle Barn och familjefotograf Uppsala
- Martina Lindström, mamma till Aaleyha
"Bilderna blev magiska!" 
Barn och familjefotograf i Uppsala Sigtuna
Carinas Photolifestyle
Barn och familjefotograf Uppsala Sigtuna
Carinas Photolifestyle Barn och familjefotograf Uppsala

Skapa Tidlösa Minnen med Mig

När jag tar bilder på barn och familjer, är mitt viktigaste mål att ha riktigt roligt tillsammans med er. Jag vill skapa en avslappnad stämning där ni inte behöver oroa er för att posera konstlat. Istället fångar jag äkta ögonblick av skratt och glädje genom olika lekar och uppdrag. Det blir bilder som värmer hjärtat och sprider glädje. Varje fotografering är en chans att fånga era speciella stunder och skapa tidlösa minnen.

För mig handlar er fotografering inte bara om bilder – det är en fantastisk upplevelse. Jag vill att ni ska känna er sedda och bekväma genom hela processen, från vårt första möte till när ni håller era bilder i handen. Bilder är, tycker jag, mer än bara tryck på papper, de blir ovärderliga minnen som ni kan bära med er och dela med era nära och kära.

Ofta tänker vi att ”vi tar det sen,” och där stannar det. Men tiden flyger iväg, och stunderna förändras snabbt.

Varför inte fånga nuet och skapa minnen som varar livet ut? 

 

Barnfotografering

”På ett mjukt och varsamt vis lät hon Oliver styra”

Carina byggde med sitt mjuka och fina sätt en relation till Oliver som gjorde att han visade sin bästa sida vid fotograferingen. På ett mjukt och varsamt vis lät hon Oliver styra och hon följde hans behov vilket gjorde att bilderna blev superfina.

– Jessica Olsson, Babyfotografering

Carinas photolifestyle - barn och familjeporträtt Uppsala Sigtuna
Carina Krantz FotografBarn och FamiljefotograferingSyskonfotografering
Carinas photolifestyle - barn och familjeporträtt Uppsala Sigtuna
Men tänk om det blir dåligt väder!

Vädret kan vi ju verkligen inte styra över. Men lite regn funkar och jag väljer platser där man kan vara. Men är det verkligen regn rusk och oväder bokar vi så klart om

Vad händer om någon av oss blir sjuk?

Sjuka kan både ni och jag bli tyvärr. Men självklart bokar vi om. 

Har svårt att bestämma kläder och tänk om barnen är griniga och inte alls vill vara med

Man ska självklart ha det man känner sig mest bekväm i. Ni väljer, men ha gärna ljusa neutrala färger bäst. Låt gärna era kläder gå i samma ton och  undvik starka mönster. 

Att prata med barnen och förbereda dem på att Carina ska träffa oss och leka lite samtidigt som hon fotograferar oss. Visa gärna en bild på mig. 

När du har bestämt dig för att investera i en fotografering. 

När du har beslutat dig för att skapa vackra minnen, bokar vi in en tid för fotograferingen. För att säkra din bokning kommer du att få en bokningsfaktura på 500 kr. När detta är genomfört och bokningsfakturan  är betald, så har din bokning blivit bekräftad och säkrad. Detta belopp dras sedan av från den totala fotograferingsavgiften.

När tiden för din fotografering är bokad kommer jag att skicka en användbar guide med värdefulla tips för att göra din upplevelse så lyckad som möjligt. Guiden innehåller praktiska råd som hjälper dig att förbereda dig inför fotograferingen.

Du kommer att få tips om klädselval, färgval och tidsramar för fotograferingen, samt hur du kan förbereda dig för att vara avslappnad och bekväm framför kameran. Om du har några frågor eller specifika önskemål inför fotograferingen är du alltid välkommen att kontakta mig.

Carinas Photolifestyle
Carinas Photolifestyle

DIN INVESTERING:

När ni bokar en fotografering hos mig ingår detta i erat pris. Önskar ni fler bilder går det självklart att beställa vid bildvisningen.Det finns också möjlighet till olika BILDPAKET (utifrån grundpaketet med 5 bilder) Det går också att beställa förstoring 30×40 cm i Fine art papper. Det finns också möjlighet att ha blommor eller blomkrans som tillval.

DITT PRIS: 3 500 KR

Lediga tider :

DECEMBER / JANUARI
FULLBOKAT
FEBRUARI
2 tider kvar
MARS / APRIL
4 tider kvar

just nu ingår dessutom:

Om du bokar och genomför en fotografering ingår ju nu en förstoring 30×40 cm i Fine Art till ett värde av 1200 kr Fine Art trycks på syrafritt papper som är tillverkat av bomull och/eller cellulosa. Vid tryckprocessen används pigmentbaserade färger som har långvarig hållbarhet.

Erbjudandet gäller de tre första som bokar senast 31/12