Barn & Familjefotografering

Fånga Livets Unika Ögonblick

Bevara Minnen för framtiden

Att boka en barn- och familjefotografering är en fantastisk möjlighet att fånga speciella ögonblick med dina nära och kära Jag förstår att det kan vara lite nervöst eller överväldigande. Du är inte ensam! Många föräldrar känner sig osäkra inför fotograferingar med sina barn. Tankar som ”Kommer mina barn att samarbeta?” eller ”Hur ska jag förbereda dem?” är vanliga. Mitt främsta mål att vi ska ha roligt tillsammans. Med barnen använder jag olika lekar och uppdrag för att skapa en rolig och avslappnad stund under fotograferingen.  –

Som föräldrar behöver ni inte hela tiden korrigera era barn, för jag tar hand om dem och leker med dem. Vi utforskar omgivningarna, letar efter feer i träd eller jagar Kurre ekorren  – olika lekar som passar tillfället. Men det betyder inte att ni vuxna inte kan få små uppdrag eller delta i lekarna under fotograferingen. Det brukar skapa en avslappnad atmosfär och resultera i naturliga och äkta bilder. 

Jag anpassar mig efter era önskemål och gör det som känns bäst för er. Om barnen eller till och med ni vuxna behöver en paus tar vi det. Vem vet, det kan vara just då kameran råkar fånga fantastiska bilder. Bilder kan bli otroligt vackra även om man inte tittar direkt in i kameran. Jag strävar efter att skapa bilder som fångar ögonblickens äkthet och den lekfulla glädjen hos er alla.

Carinas photolifestyle - barn och familjeporträtt Uppsala Sigtuna

Det är jag som är bakom kameran

Lite snabbfakta om mig:

När jag har kameran i min hand mår jag som bäst. Och däremellan stickar jag en del  – mest i ren fin ull! Jag är allergisk mot bl.a. katter men älskar min katt Stenson. Han måste bara bo kvar hos oss!

Innan fotograferingen
När du har tittat igenom vilken fotograf som kan tänkas att passa just er.Känner du då att just vi skulle funka ihop så fyller du i kontaktformuläret som finns även i slutet av sidan. En förfrågan är inte bindande. När du har bestämt dig för mig så går vi vidare med att jag skickar en bokningsfaktura på bokningsavgiften och samtidigt får du också en välkomstguide med information kring fotograferingen som kan vara värdefull. Det är förr att ni ska känna er trygga inför fotograferingen.
Fotograferings-dagen
Nu är det dags för oss att ha riktigt skoj! Vi möts på platsen som vi har bestämt utomhus om vi inte har bokat en inomhusfotografering hemma hos er. Om det skulle vara hemma hos er går vi igenom var som är bäst hos er att fotografera. Oavsett om det är hemma hos er eller utomhus såfår ni guidningoch instruktioner både innan och genom hela fotograferingen. Allt för att ni ska känna er bekväma och avslappnade samtidigt som ni har en fin stund tillsammans. Fotograferingen tar ca 1 timme.
Efter fotograferingen
Efter fotograferingen åker jag hem med kameran fylld med härliga bilder av er. Sedan börjar jag med att gå igenom alla bilder och rensar bort de sombilder där ni blundar eller gör konstiga grimaser ( det brukar kunna slinka med någon sådan bild) Efter 2-3 veckor får ni tillgång till ett eget webgalleri där ni väjer ut de bilder som ingår i er fptografering.När ni gjort ert val och betalat slutfaturan på fotograferingen, levereras bilderna både högupplöst för framkallning, och i format anpassat för internet så att ni på bästa sätt kan dela bilderna i sociala medier om ni så önskar.
Carinas Photolifestyle Fotograf Uppsala Uppland
carinas photolifestyle Barn och familjefotograf Fotograf Uppsala Uppland
carinas photolifestyle Fotograf Uppsala Uppland
Familjefotografering-Barnfotografering-
Carinas photolifestyle - barn och familjeporträtt Uppsala Sigtuna
Carinas Photolifestyle Barnfotografering Fotograf Uppsala Uppland
Carinas Photolifestyle Barn och Familjefotograf Fotograf Uppsala - Uppland

Varför boka en fotografering

Minnesvärda ögonblick: Fotograferingar fångar speciella ögonblick. Oavsett om det är familjefoton, porträtt eller till och med företagsbilder, blir det fina minnen för livet.

Professionell kvalitet: Genom att boka en professionell fotograf får du bilder av hög kvalitet. 

Speciella tillfällen: Vid särskilda tillfällen som bröllop, förlovningar eller födelsedagar, bilder på barnen/familjen ( där alla faktiskt är med på bild) är en professionell fotograf ett ovärderligt tillägg för att fånga ögonblicket och skapa minnen för framtiden.

Så, oavsett om det handlar om att bevara speciella ögonblick eller för att förbättra ditt varumärke, är en fotografering en fantastisk upplevelse samtidigt som ni får vackra bilder !

Men tänk om....

Men tänk om det blir dåligt väder! Vädret kan vi ju verkligen inte styra över. Men lite regn funkar och jag väljer platser där man kan vara. Men är det verkligen regn rusk och oväder bokar vi så klart om. Vad händer om någon av oss blir sjuk? Sjuka kan både ni och jag bli tyvärr. Men självklart bokar vi om

Har svårt att bestämma kläder och tänk om barnen är griniga och inte alls vill vara med

Man ska självklart ha det man känner sig mest bekväm i. Ni väljer, men ha gärna ljusa neutrala färger bäst. Låt gärna era kläder gå i samma ton och  undvik starka mönster. Att prata med barnen och förbereda dem på att Carina ska träffa oss och leka lite samtidigt som hon fotograferar oss. Visa gärna en bild på mig. 

 

carinas photolifestyle Fotograf i Uppsala län

Vad kostar det:

DITT PRIS: 3000 kr

BOKA DIN FOTOGRAFERING HÄR:

TILLGÄNGLIGA TIDER MARS/APRIL
Fullbokad
TILLGÄNGLIGA TIDER MAJ/JUNI
2 tider kvar

Fotografi som talar, minnen som sjunger