Vackra höstdagar

Höstens dagar blir kortare och ljuset får vi inte ha omkring oss så jättemånga timmar. Så när tillfälle ges då gäller det att passa på. En kort promenad för att leta fina platser att fotografera på och samtidigt få njuta av tystnaden och stillheten. 

Fotosession

Coronakrisen drabbar oss alla på olika sätt och ensamheten för många är påfrestande. Att besöka/träffa en fotograf just nu, är det så smart? Nja inte direkt tänker ni säkert. Men att träffas ute på 1,5 m avstånd är ok. Så vad passar bra i vår nuvarande isolerade tid, om inte försöka att förgylla vår tillvaro med att besöka en fotograf. Att besöka mig för en fotosession blir som en liten rolig aktivitet och du/ni träffar bara mig på behörigt avstånd. Och både ni och jag är friska! Mer om själva fotograferingen kan ni läsa här.  Och längst ner på själva fotosidan hittar ni ett formulär, som ni fyller i om ni vill skicka en bokningsförfrågan för fotografering eller har andra frågor. Nu  i november finns också möjlighet att boka en minisession på ca 20 min. Allt för att man inte ska hinna bli alldeles för ”frussen”. Värmekuddar(engångs) finns också att hålla i händerna.

11/11

I dag i skrivande stund kommer jag på att det i dag är den 11/11. Lite magisk känsla kom till mig när jag kom på det 😉 . Bara en liten snabb tanke från mig.

 

Ha en fin onsdagskväll 11/11

Detta inlägg har 6 kommentarer

 1. Jag

  Underbara bilder, dem kan man njuta länge av! Ja, dagsljuset varar inte länge och ibland är det väl knappt nåt ljus.

  1. Tack snälla du! Nej ljuset håller sig undan större delen av dagen just nu 🙂

 2. Kristallina

  Stämningsfulla bilder, höstkänsla när den är som bäst. Här har det varit grått i en månad nu. Utan ljus inget foto 😀
  Var rädd om dig!

  1. Tack snälla fina du! Ja mest har detvarit grått här också, men man får passa på när tillfälle ges.
   Ta hand om dig !

 3. Lisa

  Vilka vackra bilder, helt underbara 🙂
  Ja det här med corona ställer verkligen till det på många sätt men som du säger, utomhus och på lite avstånd ska ju vara ok 🙂

  Kram

Lämna ett svar