Alla hjärtans dag på fredag

God morgon

Redan onsdag och halva veckan har redan gått. Hoppas att ni haft en bra vecka.  Och på fredag är det alla hjärtans dag. Hur tänker ni fira det? 

Jag jobbar ju på en skola och här har barnen pysslat alla hjärtans dag kort hela veckan, på eget intiativ. Lite roligt och de blir så fina. Nu är jag en som inte tycker att man ska köpa en massa i presenter. Men en liten tanke till någon är väl gulligt ändå.

Fotoutmaning

Fotot som jag har här på hjärtat är från fotoutmaningen jag är med i på instagram. Veckans utmaning var ”kärlek”. Så gillar ni fotoutmaningar ( man blir så kreativ) och har instagram kika in på @elinsphoto #elinsphotoutmaning. Så många fina bilder.

Ha nu en riktigt bra onsdag!

 

 

This post contains adlinks from Adviral

1. Here / 2. Here / 3. Here / 4. Here / 5. Here / 6. Here / 7. Here / 8. Here / 9. Here

Detta inlägg har 10 kommentarer

 1. Lisa

  Vilken fantastiskt fin bild, helt underbar 🙂 Du är verkligen duktig på att fota kram <3

 2. Jag

  Torsdag idag och två barnbarn och deras syssling fyller år idag, hurra! Visst är det lite märkligt? De firar med sina familjer idag och så firar vi stort i slutet av månaden. Alla hjärtans hoppar vi över, det har aldrig blivit av att göra något av det. Så fin bild med snöprytt rött hjärta och hjärtan i flera lager! Väldigt vackert!

  1. Tack snälla du!
   Oj så många på samma dag…Grattis till dem <3
   Ha en fin fredag <3

 3. Heléna

  Så fin bild! Jag tycker också det är roligt med fotoutmaningar! Jag kommer ihåg när mina barn var små och de kom hem med fina kort de hade gjort till Alla Hjärtans Dag – så fina! Nu är det bara yngsta sonen kvar här hemma och han blir 18 år i sommar så numera får jag inga egentillverkade kort. Jag har köpt en hjärtformat chokladask som han ska få av mig imorgon, men annars firar vi inte direkt mer imorgon än andra dagar. Vi visar varandra hur mycket vi betyder för varandra alla årets dagar 😊 Kram 💖

  1. Tack snälla du!
   Visst var det speciellt när barnen var små och gjorde fina kort 🙂
   Vi firar inte här heller faktiskt. Håller med dig att man visar året om hur mycket man betyder för varandra.
   Kram till dig <3

 4. Jag jobbar också i skolan och mina elever har också pysslat lite hela veckan 🙂 Idag hade vi pyssel i faddergrupper vilket var jättemysigt 😀

  1. Det låter mysigt med faddergrupperna. Vi har något liknande men längre fram i vår.
   Ha en fin fredag <3

 5. Kristallina

  Jag har virkat små mörkröda hjärtan som present till de jag älskar. Kan man hänga upp nånstans om man vill. Här gäller också att det inte ska kosta något utan det är tanken som räknas.

  1. Åh så gulligt <3 Ja det är ju tanken som räknas. Det FÅR INTE kosta en massa tycker jag. Då är själva tanken väck 🙂
   Kram till dig!

Lämna ett svar