Hem Hälsa Oktober hej och välkommen

Oktober hej och välkommen

av Carinas Photolifestyle
4 Kommentarer
Oktober

I dag välkomnar vi Oktober

Tänk att det redan är oktober! Dagarna rusar fram, eller? Min månad börjar med en fraktur i ena foten. Kan inte förstå vilken otur jag har haft… Och allt började för ett år sedan när knät i samma ben började att bråka med mig. Nåja, jag tänker inte vara långvarig i skrivandet angående min skada. Det är som det är. Kanske det blir många stickade mössor och vantar nu då. Nej då men mycket stickning lär det nog bli så att man får dagarna att gå. Eftersom jag måste ha kryckorna så blir det väl svårt att fotografera. Men lite ska jag väl få till med kameran på stativet.

Mössor har jag ju redan gjort några stycken, så jag vet inte om jag kan sticka fler. De ska ju användas också. Nåja, alla som ni ser på bilden är faktiskt inte till mig. En i vinrött är på gång. Tyvärr fick jag inte till färgen bra på garnnystanet, den ser lite för ljusröd ut på bilden…

Oktober

Skor i höst

Nu blir det fyra veckor med gipssula och specialsko för mig. När det ska väck så är det nog dags för vinterskor. Huva säger jag! Vad kommer man att våga pressa ner sin stackars fot i då? Kan det vara så att man är lite öm i skelettet eller kommer det att ”gå som en dans”? Jaa det får vi se då och det är egentligen inget jag funderar på men det bara for upp i tanken just nu.  I stället för att tänka på det nu så ska jag njuta av solen en stund nu.

Ha en fin höstdag!

 

 

 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1.Johnny Bulls Biker Black Old Silver /  2. Adidas Originals X_Plr Core Black / 3. Reebok Rush Runner / 4.Tretorn / 5. PrimeBoots / 6. adidas Originals

4 Kommentarer
1

You may also like

4
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Carinas PhotolifestyleKristallinaJag Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jag
Guest

Underbar rosenbild med höstlig krispighet! Vilken otur med fotleden! Hoppas att det läker bra och snabbt, inte kul att behöva gå med kryckor!

Kristallina
Guest

Härlig höstbild och några regndroppar ger det lilla extra.
Vilken otur med foten. Minns att du hade problem med ditt knä. Hoppas det läker fort. Måste vara jobbigt med kryckor.
Jag stickar rutor utav mina garnrester. Annars stickar jag alltid strumpor. Men nu ska resterna blir en poncho. Ska bli spännande att se när jag sytt ihop allt.
Ta det lugnt med foten och går försiktigt!

Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta på min hemsida godkänner du min policy Godkänner Läs mer

Policyvillkor