Hem KategorierInredning Blomleverans vid dörren

Blomleverans vid dörren

av Carinas Photolifestyle
6 Kommentarer

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cervera

Blomleverans

Tänk att det redan är fredag igen och jag fick min blomleverans i går. Veckorna bara rusar fram tycker jag att det känns som. Trots att jag har varit hemma hela veckan. Och i dag bär det i väg till öronläkaren för att kolla öronen. Fortfarande är det helt igentäppt och inget händer när jag försöker att blåsa utåt.

Jaja, nu till något roligare. I höstas var jag med på en workshop med blommor och fotografering. Det var så roligt.  Workshopen anordnades av blomverket En sådan dag gör jag gärna om…

De har också utskick och prenumeration på helgbukett i olika storlekar, samt har en del kurser i styling och storytelling ( foto). Jag har nu testat att beställa en bukett då de kommer ut till mitt område nu. Jag hade faktiskt ett presentkort på några procent. Blommorna kom på utlovad tid fint inpackat och i en svart pappkasse. Så fräscht tycker jag. Hur mysigt var det inte att öppna dörren och få blommor levererade till dörren och inte veta vad det var för blommor. Så mysigt. Jag hade beställt en klassisk bukett och den passade så bra i vår fina sandfärgade vas. Hur mysigt var det inte att dricka eftermiddagskaffe med så fina blommor på bordet?

blomleverans

 

Härliga vaser

Vasen som blommorna står i kan du köpa här i olika storlekar. Fantastiskt fina vaser i olika färger, storlekar och de känns nästan som sammet när man håller i dem. Jag har verkligen blivit jätteförtjust i dessa vaser. Att jag gillar att fotografera blommor märks ibland *ler*. Det har blivit många blombilder i sommar.

I dag verkar det att bli ett strålande höstväder och jag tänkte ta en promenad innan läkarbesöket. Samtidigt vill jag önska er alla en härligt fin hösthelg!

blomleverans

6 Kommentarer
1

You may also like

6
Leave a Reply

avatar
3 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Carinas PhotolifestyleJagKristallinalisa Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
lisa
Guest

Vilka underbara blommor och vilken fin vas , ska gå in och kolla på länken för vaserna 🙂

Kristallina
Guest

Vilken lyx att få blommorna levererade. De är jättefina och passar perfekt till vasen.
Hopps läkaren kunde hjälpa dig. Ha en fortsatt trevlig helg.

Jag
Guest

Roligt att testa på att få ”hemliga” blommor levererade, fina var de också. Men jag tror ändå att jag vill välja mina blommor själv, det är j u en del av upplevelsen. Förstår att du gillar att fota blommor, du är ju så duktig på det!.

Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta på min hemsida godkänner du min policy Godkänner Läs mer

Policyvillkor