Hem KategorierFoto Höstbilder, uppdatering av hemsidan

Höstbilder, uppdatering av hemsidan

av Carinas Photolifestyle
4 Kommentarer
uppdatering av hemsidan

Follow my blog with Bloglovin

Uppdatering av hemsidan

Nu när man sitter här i soffan och är så gott som ”döv”. Haha det var väl lite att ta i, men inte har det släppt än… Då passar jag på att gå igenom mina gamla foton och lite uppdatering av hemsidan. Jag lovar, det är många och jag har bara kommit en liten bit på väg. Men här kan ni kika på lite vad jag har för mig i mitt fotograferande. Jag kommer kanske ibland att byta ut och förnya. Nytt event är på gång i höst och det ser jag fram emot.

uppdatering av hemsidan

Gårdagens frostiga morgon

Ja, den var ju riktgt fin. Tyvärr var det varmare i dag, ca 8,5 grader varmt. Såg att min basilika inte klarade sig i går…jag glömde nämligen att ta in den, var jag nu skulle ha ställt den. Den var lite stor. Men det får vara för det kommer ju en ny sommar. Tyvärr tänkte jag inte på att ta bilder på den i går morse. Då var den ju frostigt vacker.

Nej nu är det dags att vila öronen och huvudet en stund. Väntar forfarande på den spännande oljan jag skrev om igår

 

Ha nu en fin eftermiddag!

 

 

 

 

 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

Grovstickade tröjor får man väl aldrig för många av /

Skön och värmande med en poncho att svepa in sig med när kylan kommer. /

Vintagejeans med hög midja, som passar perfekt till boots /

Boots till höstens jeans /

Långärmad top med halvpolo, ett bra plagg under skjortan eller tröjan /

Stövlar i mjuk mocka med ofodrat skaft och spetsig tå. Japp då var spetsigt tillbaka /

Härlig i höstkappa klassisk, rak modell i ullmix /

Ett måste i höst, vida byxor, kort modell i imitationsläder /

Läcker skjorta i imitationsläder /

4 Kommentarer
1

You may also like

4
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Carinas PhotolifestyleJaglisa Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
lisa
Guest

Jättefina bilder somvanligt 🙂

Jag
Guest

Vad jag vet så har vi inte haft frost än. Det är alltid det där med att hinna ta in de växter man vill bevara. Vackra småfrostiga bilder!

Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta på min hemsida godkänner du min policy Godkänner Läs mer

Policyvillkor