Hem KategorierMode Höstfärger är här

Höstfärger är här

av Carinas Photolifestyle
2 Kommentarer
Höstfärger

Höstfärger både inne och ute

Här sitter jag i soffan och tittar ut på kylan och alla höstfärger. Det är otroligt vackert när frosten biter tag i naturen, solen kämpar sig upp och luften är frisk. Själv känner jag mig inte så frisk och pigg som jag borde. Nu har mitt år hittills varit med en hel del käppar i hjulen,  om man kan kalla det så. Mitt knä ( som nu är ok äntligen Med lite bakåtsträvan i bland. Precis som det ska va ett tag till) Lunginflammation förra hösten som har bitit sig kvar i min kropp på något sätt, känns det som. Just nu med en kanonförkylning och helt lock (döv) på öronen. Mest höger just nu och ont i vänster. Visst kan man bli trött på sådant här?! Nåja, läkarbesök väntar om ett par timmar.

I morse skulle jag låsa upp garaget för någon koll av portarna… Då passade jag på att hänga på mig kameran på axeln. Det var ju frost, sol, kallt och otroligt vackert. Ett par bilder orkade jag och det roligaste av allt var att det fanns inte så mycket att redigera på dem när jag nu satte mig med fotona. Inte i min dator i alla fall.

 

Höstfärger

Blombukett på köksbordet

Även om det blir ett läkarbesök i dag för koll av öronen så väntar jag med spänning på en olja. En olja som ska vara antiinflammatorisk och slemlösande. Den sägs också vara antibakteriell, svampdödande och parasitdödande. Oljan innehåller kraftfulla substanser som visat sig hämma tillväxten av bakterier. Jag berättar mer om oljan när jag har fått den ( hoppas på att den kommer i eftermiddag) och om den gör något positivt mot min kraftiga förkylning. Det är värt ett försök känner jag nu.

Under tiden jag satt och väntade på att hälsocentralen skulle ringa upp, betraktade jag min fina vackra bukett . Den plockade jag i lördags i min trädgård och den står så fint fortfarande. Någonstans läste jag att man kan ta en skvätt blomnäring i kallt vatten så står sig blommorna bra. Och, ja det stämmer verkligen. T.om. rosorna från trädgården som annars nickar snabbt.

Höstfärger

Höstfärger i nya mössor

Det är tur att jag har lite garn kvar att krypa ner i. Haha inte direkt ner i då. Tre mössor är färdiga; en ljusgrå, en rosa och en beige. Funderar på att ta tag i den vinröda nu när jag sitter i soffan och tar det lugnt med kroppen. Jag har verkligen hittat ett favoritgarn i Rauma Iris, som är en exklusiv blandning av suri alpacka, ull och nylon.

Hösten är ju här och man kryper gärna i en stickad varm tröja nu eller hur? Sticka själv eller hitta någon skön tröja i butik. Jag stickar ju gärna mina tröjor nu för tiden även om det tar lite tid. Man får vara ute i god tid Haha. Men det är man ju sällan. Sticksugen kommer mest på hösten faktiskt.

Ha en toppenmåndag!

 

 

 

 

 

 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

Armband / Tröja / Örhängen / Kappa / Mössa / Örhängen / Tröja / Örhängen / Klänning / Mössa / Tröja / Byxa / Tröja / Örhängen / Polotröja

2 Kommentarer
1

You may also like

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Carinas PhotolifestyleJag Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jag
Guest

Jag har nog inte riktigt begripit att det är höst, inte förrän idag när två små barnbarn skulle till förskolan och jag undrade om de verkligen behövde mössa. ”Det är bara 4°!° sa maken och jag hajade till. Fina foton i inlägget, både av den vackra höstbuketten och av garn och stickning. Du är duktig på att arrangera! Jag äger en enda mössa och den köpte jag när vi skulle till Kiruna… har alltid huva på mona jackor.

Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta på min hemsida godkänner du min policy Godkänner Läs mer

Policyvillkor