Hem Tips & Tricks Har du en Att göra lista

Har du en Att göra lista

av Carinas Photolifestyle
2 Kommentarer
Att göra lista

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bejjer

Projekt

Har du en att göra lista men tar aldrig tag i den för att du inte har rätt verktyg? Så kan det vara, eller så har man något större projekt när man kan behöva bra verktyg som hjälp. Jag måste erkänna att jag inte höll i maskinen när vi sågade dörrposterna 😉 Är nog lite för feg för sådant.

Multiverktyget som vi köpte, har ett s.k. Starlock, som är ett fäste som funkar till många tillbehör. Med andra ord så klarar du alla projekt med glans. Den har också s.k. AutoClic och MagnetHold som betyder att man snabbt byter mellan de olika tillbehören och användningarna.

Att göra lista

Att göra lista

Det har jag också även om jag kanske inte behöver detta verktyg till allt.  Man kan ju även slipa med detta verktyg och jag har lite planer på att göra lite saker som kanske behöver slipas innan man laserar. Så inte ångrar jag en sekund att vi köpte multiverktyget. Här finns en sladdlös variant om man hellre vill ha det. Då har man ju ingen sladd att hålla reda på.

Vi behövde verktyget till att såga svåra hörn nu när vi har lagt nytt golv. Och jag lovar att det blev så mycket enklare på vissa ställen. Jag riktigt längtar efter att alla golv är klara så att inredningen kommer på plats lagom till höstmörkret. Vi ni se vad jag annars försöker att hinna med kan ni kika in härNu finns det snart inte mycket blommor kvar i trädgården… I dag tog jag nog in den sista dahlian. Tror inte de andra orkar ta sig ända fram till att slå ut.

2 Kommentarer
3

You may also like

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Carinas PhotolifestyleJag Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jag
Guest

Jag önskar att jag kunde snickra, men jag hade aldrig träslöjd. En slip hanterar jag dock gärna till mindre jobb, som att slipa golvet i lekstugan eller vissa småmöbler före målning. Det finns så många olika praktiska verktyg som verkligen underlättar när man ska fixa något. Maken gillar att köpa både ditt och datt. Min att göra-lista är hur lång som helst!

Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta på min hemsida godkänner du min policy Godkänner Läs mer

Policyvillkor