Hem ReceptEfterrätter Att njuta av det goda

Att njuta av det goda

av Carinas Photolifestyle
4 Kommentarer
njuta av det goda

Njuta av det goda

Gör ni det? Tillåter er att njuta av det goda? Och vad är det då? Ja, det är nog det ni väljer själva. Alla vi har ju olika saker vi gillar eller har behov av.. För mig är det kameran b.l.a. Jag menar att den är nog en av de saker jag prioriterar högt i mitt liv. Men det är ju ett dött ting, tänker ni säkert nu. Ja visst är det så men det är också en lyxsak i mina ögon. En relativt dyr kamera som inta alla här i världen har råd att skaffa sig.

Nåja det var lite tankar på vad som får mig att njuta av livets goda. Men nu är det ju äppelkaka jag har på bilden!? Jajamensan, det är det och jag älskar verkligen en nybakad äppelkaka som är gjord på våra svenska äpplen. Finns det något godare på hösten?

Äppelkaka

Ja, det gjorde jag i dag; en äppelkaka. Och även om äpplena var köpta så var de ekologiska och svenska. De kom från nära håll. För mig är det ganska viktigt om de ska vara ekologiska.

Jag kommer ihåg när mina barn var små. Vad jag bakade då… Allt från bullar, matbröd och en och annan smulpaj. Men en äppelkaka kommer jag ihåg som var nog den bästa jag hittills vet. Tyvärr tål jag inte så mycket vetemjöl längre så mycket av det jag bakar är sk glutenfritt. Men det är veteproteinet jag är allergisk mot.

njuta av det goda

Glutenfri äppelkaka

Min äppelkaka har jag hittat i en tidning som heter baka glutenfritt. Den innehåller mandelmjöl, rismjöl, havremjöl. Jättelire smör och två ägg. Den är god tillsammans med vispad grädde. Och gärna lite kladdig i mitten.

Den gräddas endast 18 minuter i ugnen. Så vill man baka något snabbt så är den perfekt för det.

Mer tips om glutenfritt från mig hittar du här

 

njuta av det goda

Ny vecka

Med äppelkaka och höstfärgad hortensia önskar  jag att vi alla får en fantastisk vecka och ett underbart höstväder. Nu får det sluta att blåsa tycker jag 😉

Hortensia, ja. Man kan inte tro att denna blomma var ljust rosa i början av sommaren.

 

 

 

 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1.GREIGE TERAZZO / 2.Italiens femtiotal / 3.GOLDEN BURGUNDY MARBLE / 4.EMERALD SATIN / 5.BLACK GALAXY MARBLE

4 Kommentarer
2

You may also like

4
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Carinas PhotolifestyleJaglisa Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
lisa
Guest

Åh så gott det ser ut 🙂 älskar äppelkaka

Jag
Guest

Vacker bild på höstfärgad hortensia! Äppelkaka och äppelpaj är nästan det godaste man kan äta. Men tyvärr, inget socker för mig.

Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta på min hemsida godkänner du min policy Godkänner Läs mer

Policyvillkor