Hem KategorierFoto Känslan av att drunkna i blommor

Känslan av att drunkna i blommor

av Carinas Photolifestyle
4 Kommentarer
drunkna i blommor

Kan man drunkna i blommor?

Jag undrar om man kan drunkna i blommor? Just nu är känslan att att jag nog drunknar i mina dahlior snart 🙂 Haha nej jag tror inte det är någon risk. De blommar förfullt och är så otroligt vackra så att jag inte kan se mig “mätt” på dem. Så just nu blir det väldigt många bilder på dahlior för jag tycker att de är så tacksamma att fotografera.

I år blev det ju en dahlia café au lait och jag bara älskar den! Den har levererat och levererar massor av blommor. I morse var jag tvungen att plocka av några då den höll på att tippa kändes det som. I år har jag odlat dahlia i kruka.

drunkna i blommor

Min trädgård

Min trädgård är inte så stor och jag har inte massor av blommor. Man måste ju orka och hinna med också…. Inte för att jag är en superodlare med massor med kunskap, men jag försöker det lilla jag gör. Det som är så roligt när blommorna frodas är ju att fotografera dem. Hur har ni det som har trädgård? Har ni överflöd av växter och grönsaker? Fotograferar ni också allt ;). Här och här kan ni se fler bilder på mina dahlior och vad jag brukar pyssla med. Det är ju extra roligt också att plocka sina egenodlade blommor

drunkna i blommor

Sommaren kom tillbaka

Och det blev ju rejält varmt idag. Över 25 grader visar vår termometer just nu. Ja, det är ju bara augusti fortfarande. Vi får väl se hur länge sommaren stannar. Hoppas att ni har en riktigt skön lördag och njuter av värmen. Det ska jag göra nu.

Men först googla lite på klimakteriebesvär  😉

Tjingeling!

4 Kommentarer
0

You may also like

4
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Carinas PhotolifestyleKristallinalisa Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
lisa
Guest

Underbara bilder. Dalior är så fina 🙂

Kristallina
Guest

Jättefina, vackra bilder på dina dahlior.
Jag får inga aviseringar längre när du skriver ett nytt inlägg. Har missat massor upptäckte jag ikväll. Väldigt konstigt. Ha en trevlig ny vecka!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy