Hem KategorierMode Det luktar höst

Det luktar höst

av Carinas Photolifestyle
4 Kommentarer
Det luktar höst

Godmorgon

Tycker ni inte att det luktar höst om kvällarna? Fuktigt, lite kallt men ändå fortfarande varmt.

Jag tänker inte bli så långvarig i dag här… Snart är det dags att sätta sig i bilen och styra mot jobbet. Sommarens väder har varit okej tycker jag. Regn behövs ju alltid. Här kommer lite bilder från mina vackra blommor. Det har tagit lite tid av sommaren innan de vaknade, men nu äntligen. Fredagsbuketter får jag ihop. Så jag passar på att njuta av blommorna så länge jag kan.

Inspiration

Inspiration

Det luktar höst

Jag önskar er alla en bra start på hösten och en fin torsdag! Själv tänker jag fortsätta med kjolar och klänningar ett tag till 🙂

 

 

 

 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1. Scotch & Soda (Top – Night) / 2. ICHI (Susan – Skirt – Total Eclipse) / 3. Xti (Sandals – Yellow) / 4. Scotch & Soda (Top – Sea Foam) / 5. Part Two (Rena – Skirt – Artwork Dark Green) / 6. Tamaris (Ana – Heel Sandals – Black) / 7. In Wear (Reka – Cardigan – Multi stripe) / 8. Hunkydory (Earl Denim – Mid Indigo Wash) / 9. Adidas (Superstar – Sneakers – White) / 10. Soft Rebels (Oline – Blouse – Snow White/Off White) / 11. Dranella (Danny 1 – Skirt – Printed) / 12. Steve Madden (Editor – Ankle boots – White)

4 Kommentarer
0

You may also like

4
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Carinas PhotolifestyleKristallinaJag Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jag
Guest

Vilken bra idé med fredagsbuketter. Höstanemonen blir man glad av, den blommar så rikligt och blommorna liksom dansar över bladen. En del rosor blommar långt in på hösten. Jag tycker nog att augusti har varit mycket svalare än vanligt, jag brukar annars bada mycket då för att vattnet är uppvärmt, men inte i år. Väldigt vackra blomsterbilder!

Kristallina
Guest

Alldeles rätt, man får njuta så länge det går. Jättefina bilder!
Man kan ana hösten och dessutom regnar det här hela tiden. Varenda dag. Inget kameravänligt väder alls.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy