Hem KategorierInredning Fredagsbuketten

Fredagsbuketten

av Carinas Photolifestyle
2 Kommentarer
Fredagsbuketten

Fredagsbuketten är min egna

Hur har ni det ute i stugorna? Vädret är väl ok men inte super tycker jag. Hos oss koma det bara på en kort stund 15 mm regn och det blev översvämningar på sina håll. Men som  det sägs så finns det inga dåliga väder….

I går fixade jag fredagsbuketten med mina egna få blommor och återigen försöker jag med en av mina ståtliga och vackra dahlior. Nu testade jag med att ha den i nästa uppkokt vatten i ca 1 tim. Sedan i vasen som har kallt vatten. Vattnet bör bytas varje dag. En skvätt blomsternäring åkte i vattnet i dag när jag bytte. Så nu får vi ser hur det går med blomman.

De gröna bladen är från en astillbe som inte har blommat på ett tag nu, men har massor med gröna friska blad.

Fredagsbuketten

Sommaren, bästa tiden

Sommaren måste vara bästa tiden för blommor?! Eller vad tycker ni? Det finns ju så mycket ute i naturen att hitta om man inte har egna odlingar.

Själv tycker jag inte att det får vara för mycket att sköta om. Det måste finnas tid till andra saker också, eller hur 🙂 Som idag då det är grått och regnet hänger i luften. Vad passar då om inte lite pyssel inomhus. Det är ju lätt att det ”glöms bort” inne då man är ute en hel del på sommaren.

Ha nu en skön lördageftermiddag!

 

 

 

 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10

2 Kommentarer
1

You may also like

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Carinas PhotolifestyleJag Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jag
Guest

Den är vacker din dahlia och fina bilder på din bukett. Min dahlia, som jag glömde bort, växer lite långsamt, får se om den hinner blomma. Vår trädgård på torpet har mest växter som stod här när vi kom hit, men en del har jag satt själv, sånt som jag fått av grannar. Alldeles för mycket att sköta är det, jättestor tomt.

Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta på min hemsida godkänner du min policy Godkänner Läs mer

Policyvillkor