Hem KategorierFoto Besök hela helgen

Besök hela helgen

av Carinas Photolifestyle
2 Kommentarer
Besök

Besök i helgen

Besök  har jag haft hela helgen känns det som. Vanliga besök, igelkottsbesök, myskbocksbesök och sist men inte minst gräshoppor. Troligtvis ovanliga ( men jag vet inte. Har bara fått det sagt till mig) Jag fick höra att den här tydligen heter rödgumpsgräshoppa Men jag ska ha det osagt för jag kan inte se. Men är det den så är det häftigt då den är ovanlig.

Besök

Kameran på stativ

Det har jag haft flera dagar nu i trädgården. Och då har det varit massor med fjärilar, fåglar så klart. Men även dessa gräshoppor, igelkott och myskbock ( tror att den hette så)  Men mest nöjd är jag med gräshoppsbilderna.

 

Besök

Budskap enligt solöga

Enligt Solöga säger gräshoppan: ”Låt tro och hopp fylla dig med styrka och inget kan besegra dig. Min gåva till dig är att känna hoppfullhet. Här gäller det att inte tappa hoppet och tron. Håll kvar gnistan!”

Jag kan ju inte låta bli att fundera kring budskapen när jag får så många gräshoppor in på altanen på två dagar… Och de stannar och vill bli fotograferade ( känns det som) eller bara titta en stund på mig… Jag vet inte vilket.

 

Besök

Grön gräshoppa

Denna gröna skönhet besökte mig i dag. Den satte sig på fönstret mitt i gassande sol. Kamera satt på stativet och objektivet 55-200mm satt på. Tur var väl det.

Fjärilar har jag också fotat. Några hittar du här  Att fota på det här sättet, spontant och oplanerat passar mig perfekt. Problemet blir att jag fokuserar mycket på kameran och tillbehören runtomkring. Hahaha….

Ha nu en fin söndag och hoppas att ni uppskattar mina gräshoppor 😉

 

2 Kommentarer
2

You may also like

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Carinas PhotolifestyleJag Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jag
Guest

Härliga gräshoppsbilder! Visst är det roligt att får besök av dem, man blir fascinerad av deras utseende och detaljer. Jag tror att jag fotade den rödgumpade förra sommaren, men inte tillräckligt bra för att visa upp, dina bilder är jättefina. Vad är det den sitter på för glasmanick?

Myskobocken var det länge sen jag såg, hade tänkt åka och spana efter den. Den är så väldigt vacker med sitt glänsande skal – och storlek.

Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta på min hemsida godkänner du min policy Godkänner Läs mer

Policyvillkor