Hem Glutenfritt Kycklingfilé till middag

Kycklingfilé till middag

av Carinas Photolifestyle
0 skriv gärna en kommentar
Kycklingfilé

Kycklingfilé med granatäpplegremolata

Jag sitter här och kan inte bestämma mig för om jag ska visa mina foton på gräshoppan eller vår mat från i går med god kycklingfilé. Men denna middag vi åt i går var så fantastiskt god och till det, även fin att se på. Lite pyssel var det före, men det gjorde absolut ingenting.

Receptet hittade jag på matkasse.se och receptet hittar ni här

Jag behöver egentligen inte skriva så mycket mer. Receptet är för fyra personer och det är så bra beskrivet hur du ska göra. Jag köpte färsk minutkycklingfilé och vi grillade den istället för att stoppa in i ugnen. Filéerna fick ligga en timme i marinaden i stället. Det gick utmärkt.

Här kommer bilden på middagen:

Kycklingfilé

Quinoa

Är något som min mor pratat mycket om då jag inte tål veteprotein. Nu har jag äntligen testat och jag  blev absolut inte besviken. Jag kommer verkligen att tillaga det igen. Mättande var det också, jag lovar. Här kan ni läsa mer om quinoan. Hihi, jag sköljde inte örten men kände ingen bitter smak.

Vill man och kommer över rabarber fortfarande är det här en otroligt god efterrätt. Den hittar ni på min sida om efterrätter.

Ha nu en fantastisk lördag men ta det lugnt i solen!

 

0 skriv gärna en kommentar
1

You may also like

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta på min hemsida godkänner du min policy Godkänner Läs mer

Policyvillkor