Hem Hälsa Luktärter och tomater är sommar

Luktärter och tomater är sommar

av Carinas Photolifestyle
2 Kommentarer
luktärter och tomater

Luktärter och tomater är sommar för mig

Luktärter och tomater, det är så mysigt att få plocka de i  sin hand. Stoppa handen mot näsan och känna doften. Doften av både solmogna tomater och väldoftande blommor är sommar för mig. Luktärtsfrön och tomatfrön hittar ni via mitt tidigare inlägg här eller här

Bilderna är tagna med min mobil, eftersom den var närmast till hands. Så bilderna är inte perfekta men känslan här och nu finns.

Det går trögt med mina luktärter och jag vet inte riktigt varför. Nu har jag satt i luspinnar och ny växtnäring och hoppas på att de sätter fart. de vill liksom inte blomma ordentligt känns det som. Samtidigt läser jag om andras luktärter och att dessa blommar för fullt. Jag kanske inte har luktärtsfingrar *ler*.

 

luktärter och tomater

Körsbärstomater

har jag inne i fönstret och märker att de trivs bättre där än ute i blåst. Jag har även en större tomatplanta som står ute mot husväggen. Den har nu massor med blommor. Det ska bli så spännande att smaka dessa. Plantan kommer från en kollega.

luktärter och tomater

Massor med härliga cykelstigar

har jag testat också. Det går ju inte bara att strosa omkring i trädgården vareviga dag. Motion behövs också. Om ni inte testat så varför inte testa att göra övningarna hos offpistecliniques

Jätteroligt och jag lovar att jag har träningsvärk efter första dagarna. Häng mé vettja!

 

luktärter och tomater

Sällskap av katten

fick jag en dag mitt i coreövningarna. Han tyckte det var bättre att kela lite.

Ja nu blev det lite huller om buller bland tomater, gos med katten och träning. Men det är ju semester eller hur.

Nu blir det lite pyssel resten av dagen samt coreövningarna då det inte blev något av det i morse.

Ha en fin måndagskväll!

2 Kommentarer
2

You may also like

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Carinas PhotolifestyleJag Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jag
Guest

Tomater doftar så gott när man odlar dem själv. Tyvärr verkar jag ha blivit överkänslig mot dem, så jag har låtit blir att odla i år. Luktärter… jag är en sån som aldrig får till sådden i tid. Så jag slog till och köpte plantor när jag råkade se dem, Satte dem på torpet och får sedan till stan och så kom torkan. Så de för en väldigt tynande tillvaro och blommar definitivt inte. Om de ens lever… suck. Tränar gör jag inte heller eftersom varje dag är som ett träningspass, vad jag än gör, allt ger smärtor och trötthet.… Read more »

Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta på min hemsida godkänner du min policy Godkänner Läs mer

Policyvillkor