Hem KategorierFoto Må bra i fotograferandet

Må bra i fotograferandet

av Carinas Photolifestyle
4 Kommentarer
må bra i fotograferandet

Må bra i fotograferandet eller producera bilder

Tänk vilken underbar mening jag hörde från en vän nyss; ” må bra i fotograferandet”. Jag  har funderat massor på mitt fotograferande och varför jag håller på med min kamera och vart jag “vill gå” med min kamera. Så i dag på förmiddagen hörde  jag ett fantastiskt meddelande från en av mina fantastiska vänner. Som ni förstår handlade det om just fotograferandet. Varför man håller på? För vem fotograferar man m.m.

Som ni redan kanske har förstått så är en av mina avkopplande fritidssysselsättningar just att fotografera. Det har jag hållit på med i massor med år, men jag har det bara som en hobby.

Vi alla vet ju att en av de viktigaste sakerna för att må bra, är att ta hand om oss själva, att ge oss själva tid för återhämtning. Jag återhämtar mig massor när jag försvinner in bakom kameran, det ger mig energi. Egentligen är det ju ganska enkelt att hitta våra egna saker att återhämta oss. Vad har du för knep när din kropp och själ behöver vila och andas en stund?

må bra i fotograferandet

Vad gillar du att fotografera?

När jag fotograferar blir det mest detaljer och blommor/natur. Barnbarnen är ju också jätteroligt att försöka få på bild. Jag älskar de där stunderna då jag går omkring på knä eller på huk och försöker att få en bild på barnbarnen. människor stora som små känns jätteroligt men jag har inte så många som vill ställa upp att vara med på bild. De är oftast som jag själv; de gillar inte att vara med på bild. Så därför blir det mycket blommor och annat som jag fotograferar.

I höst ska jag vara med på ett spännande event och fotografera dagen där. Mer om det i höst.

Det här var lite tankar kring mig och mitt fotograferande och har ni några tips så tar jag tacksamt emot vad det än är när det gäller att fotografera. I dagarna gjorde jag ett par förstoringar på mina barnbarn och de blev så fina. Förstoringarna beställde jag hos Crimson som är ett företag  med professionellt fotolabb och tryckeri. Det är öppet för alla.

må bra i fotograferandet

Ha nu en riktigt skön onsdagseftermiddag och kväll fina ni. Här hos mig kom det äntligen lite värme.

Underbart!

4 Kommentarer
3

You may also like

4
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Carinas PhotolifestyleJagTina Lennholm Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Tina Lennholm
Guest

Kloka ord i din vän har! Fina fotografier som du tar och härligt det är att må bra när man fotograferar. Så klokt skrivet och tänkvärt 🙂 Önskar dig sköna dagar och jag tänker lite extra på dig idag, måndagen den 15/7 när det är din första semesterdag! Njut och relaxa av din ledighet och ha trivsamt <3 Kram Tina

Jag
Guest

Det är just kameran som ger mig vila och avkoppling, att kunna fokusera på något annat än vardagen och dess sorger och bekymmer som kommer periodvis. Jag har medvetet använt kameran, jag tror att jag har nämnt det förut någonstans, till exempel när jag förr hade besökt min far på sjukhuset, för att en stund glömma det svåra. Det andra som ger mig avkoppling är när jag lägger mig under ett träd i min vilstol och lyssnar på en ljudbok.

Barnbarnen fotar jag nästan enbart när de inte ser, när de är på väg bort från mig, springande, lekande.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy