Hem KategorierFoto Att ta till vara stunderna på sommaren

Att ta till vara stunderna på sommaren

av Carinas Photolifestyle
2 Kommentarer
sommaren

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för odla.nu

Sommaren, när den är som bäst

När sommaren bjuder på sin bästa tid, då mår nog de flesta av oss bäst. Jag kanske har fel, för jag vet att många har svårt för den där intensiva värmen vi b.la. hade förra sommaren. En av de som inte fixar den där kraftiga värmen är jag, även om jag njuter av sommaren och värmen ( till viss del).

De där ljusa och förhoppningsvis myggfria kvällarna när man helst inte vill gå in. Utan man strosar där ute i kvällsljuset och bara njuter av sommaren. Då har jag svårt för att stänga dörren. Att stoppa fötterna i flipfloppen och ta en sakta promenad i kvällen och känna alla dofter  är verkligen en stund som man borde få känna av oftare.

Jag älskar ju rosor och skulle vilja ha betydligt fler, helst en hel rosenträdgård. Återigen nämner jag min stamros som faktiskt överlevde vintern utomhus, utan att vi täckte den med något. Och när våren kom så började sakta grenarna vakna till liv och fram emot midsommar kom det massor av vackra, väldoftande vita blommor. Och jag som blev ordentligt tillsagd att denna ros tålde INTE att stå i kyla och frost. Ja jag begriper inte, men vacker är den i år också. Den är översållad med blommor.

sommaren

Bästa stunden

på sommaren är nog den där tidiga morgonen och doften av nybryggt kaffe. Kaffedoften som smyger sig ut genom dörren till farstukvisten. Kan det bli bättre en sommarmorgon?  Lugnet, tystnaden och fåglar som börjar att vakna till liv, det är sommar det. Kommer det någon fjäril eller humla, så är lyckan fulländad, där på golvet till farstukvisten. Det kallar jag för en perfekt sommarmorgon.

sommaren

Jordgubbar är sommarens godis

Eller hur? Men ska jag vara ärlig så är hallon min favorit. Ett litet hallonland ska jag ha igen någongång. det gäller bara att få tag i den där goda söta fina och stora hallonen från förr. Den har jag ju haft och kanske att jag kan få tag i den igen. Det blir nog mitt mål, i tanken i alla fall.

Ha en fantastisk söndag fina ni

Stor kram!

2 Kommentarer
3

You may also like

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Carinas PhotolifestyleTina Lennholm Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Tina Lennholm
Guest

Vackra fotografier som vanligt! Ljuvligt att se på!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy