Hem Hälsa Så mycket trädgårdskärlek

Så mycket trädgårdskärlek

av Carinas Photolifestyle
2 Kommentarer
så mycket trädgårdskärlek

Trädgårdskärlek

Ja, det där med blommor just nu kanska kan bli lite mycket av just nu. Men det är ju så mycket trädgårdskärlek just nu. Efter regnet satte allt fart känns det som. I går slutade jag tidigt och det hör inte till vanligheterna för mig. Schemat ser lite annorlunda ut på sommaren hos oss.

Så när jag kom hem blev det lite trädgårdshäng. Jag gillar att strosa omkring och titta, rensa lite och bara njuta av allt det vackra.

så mycket trädgårdskärlek

Stillhet för själen

Har ni någonsin känt att det håller på att “rinna över” i själen? Jag kan inte bättre beskriva det just nu. Att huvudet går på högvarv och det känns som om man aldrig får andas i lugn och ro. Men oftast kommer det till en punkt då det säger stopp. Du känner säkert igen den där stunden man är tvungen att ta sig tid till då. Den där stunden, ensam med en kopp kaffe. Då är stillheten runtomkring dig viktig och det enda som kanske hörs är fågelkvitter eller kluckandes från den lilla plastpoolen.

Och då kommer ofta tankarna, tankarna på livet, på tillfällen, livet som barn, livet med barn och annat som man mötts av genom  åren.

Då är det viktigt med den där promenaden eller sätta sig i en stol med en kopp kaffe/te och det enda sällskapet är stillheten. Då, just då får själen återhämtning och läker.

 

Så njut nu av helgen kär ni. Glöm inte bort att ta er den där stunden i stillhet och tystnad.

Ha en fin helg!

 

 

2 Kommentarer
3

You may also like

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Carinas PhotolifestyleJag Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jag
Guest

Stillhet är läkande. Trädgård är läkande. Om jag inte orkar annat så tar jag ändå en tur runt huset och ser efter vad som hänt med växter och träd. Eller slår mig ner med en ljudbok i vilstolen. Bäst av allt är ändå en promenad i naturen. Underbart vackra bilder på den vita rosen!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy