Hem KategorierFoto Att hitta rätt bland alla sina fotografier

Att hitta rätt bland alla sina fotografier

av Carinas Photolifestyle
2 Kommentarer
Att hitta rätt bland alla sina fotografier

Fotografier

Är det något jag har en hel del av så är det fotografier. Tror ni att jag har någon ordning på dem?  Nej det kan jag inte påstå. Och nu när jag ska leta efter vissa foton så tar det sin lilla tid.

I höst ska jag nämligen vara med på ett event och fotografera. Mer om det kommer i höst. Inför eventet är det tänkt att jag ska ha lite foton med mig att visa upp och ev sälja. Sätter mig och bläddrar runt, men hittar inte det jag söker. Då kommer jag ihåg att när jag bytte dator i samma veva som jag bytte jobb, strulade det med min externa hårddisk. Hårddisken synkade inte med den nya datorn så jag fick ordna det. Då gjorde jag troligtvis något fel, för alla mina foton försvann. De blev som bortblåsta tyvärr. Nu pratar jag om alla rawbilder. För det är rawbilder jag fotograferar i.

Så nu när jag sitter här och ska välja bland mina bilder inser jag att det är lite begränsat. Då kommer nästa fråga upp i mitt huvud: Nya bilder behövs och vad ska då det vara för bilder? Har ni något förslag.

fotografier

Bilder på byggnader

är ju alltid bra och kan vara fint. Ett tips från en vän var just den här bilden på Uppsala Domkyrka. En sen eftermiddag  på vintern. Själv hade jag en liten behaglig och magisk känsla när jag stod just här på trottoaren och fotade i den här vinkeln.

fotografier

Jättenäckrosen

finns i Uppsala Berganiska trädgård och är inte en bild som jag tänkt skriva ut. Jag kom bara på att det är värt ett b besök dit om man är i Uppsala då det är dags för den att blomma. Den blommar dock bara på kvällen. Ni kan läsa mer om den här

fotografier

Skogsstigar

Är det något trollskt över, eller kan vara. Just den här stigen var så magiskt vacker och hemlighetsfull. Det kändes nästan som om man inte var själv när man gick där.

Så nu är frågan vad och vilka bilder jag ska välja att skriva ut till mitt lilla portfolio? Ja, jag har ju hela sommaren på mig. Men jag vet ju att ett två tre så är sommaren slut och man undrar vart tiden och sommaren tog vägen.

 

2 Kommentarer
3

You may also like

2
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Jagblondina Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
blondina
Guest

Fina bilder 😉 sv; Ja verkligen 😀 Jag lär inte gå tillbaka till nouw eller nån annan portal för nu har jag gjort mitt val och slipper all press med statestik, tjäna pengar etc, jag har mina samarbeten och många besökare ändå 🙂 Tack vännen och detsamma snygging <3

Jag
Guest

Mycket vackra bilder, särkilt gillar jag den underbara bilden på flygande humlan. Hoppas att du hittar de bilder du vill ha i din portfolio!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy