Hem KategorierBloggen Babblartårta, midsommar och sol.

Babblartårta, midsommar och sol.

av Carinas Photolifestyle
0 skriv gärna en kommentar
babblartårta

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Åhlens

 God morgon måndag

Här kommer lite babblartårta, smycken och skoj. Jag hoppas att ni alla haft en härlig midsommarhelg. Jag har haft det fantastiskt.  Den har varit lite intensiv men på ett positivt sätt. Mat och matlagning har nog stått för den största delen av alla timmar. Ibland önskar jag mig fler timmar på dygnet.

Barnbarn och barn har varit fokus den här helgen med  bad i pool, bakning och sedan födelsedagskalas för en treåring. Ja då kan det inte bli annat än intensivt.

babblartårta

 

Babblartårta

Babblarna verkar vara väldigt populärt när man är tre år. Fin tårta eller hur. Knivsta bageri tror jag har gjort den här fina tårtan. Barnbarnet och jag bakade en jordgubbstårta tillsammans igår. Ja så mycket hon orkade då *ler*. Vill ni se vad vi åt för tårta på midsommarafton kan ni kika in här

babblartårta

Bilder på mig själv är inte vanligt

Själv hade jag långklänning och blingbling i öronen dagen till ära. Liknande örhängen hittar du här och här. Klänningen är en “gammal” Lise Sandahl.

Det är ju inte så vanligt att jag står på den här sidan kameran. Men i dag blev det så.  Så klänningen är en av mina favoriter och jag har använt den väldigt mycket sedan den hamnade i min garderob. Den är bar i ryggen och ett band som håller upp den runt nacken. Jag har faktiskt en till som är blå och kort modell.

Så som ni förstår har jag haft en fantastisk helg och fylld med energi inför en ny jobbvecka. Hur har ni det? Har er semester startat nu? Jag har inte riktigt än semester så får stå ut ett tag till med tidiga morgnar.

Nu önskar jag er en fin dag och bra start på veckan vare sig ni jobbar eller har semester. Värmen har ju kommit och det känns helt ok förutom att det blåser så himla mycket här.

0 skriv gärna en kommentar
3

You may also like

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy