Hem Glutenfritt Budapestrulle, grillat och familjekväll

Budapestrulle, grillat och familjekväll

av Carinas Photolifestyle
2 Kommentarer
Budapestrulle

Hoppas att ni alla har haft en fin midsommar

Budapestrulle, grillat och barnbarn gjorde min midsommar. Ja, självklart alla de andra som var närvarande också. Det åts och det badades i den lilla barnpoolen. Nja en familjepool, så lite stor kanske, för barnbarnen. Midsommarstång hade vi ingen, men den dansade vi runt dagen innan, på mitt jobb.

Budapestrulle

Vår fina midsommarstång

Lagom stor  och fin. Och vi fick faktiskt med oss de allra flesta. Vi dansade och sjöng i den tryckande värmen och avslutade med glass och jordgubbar.

 

Budapestrulle

Budapestrulle

Eller en variant av den. Hittade ett recept med mandelspån, men bytte ut det mot solroskärnor. Allergier gör att jag inte kan använda mandel och nötter. Men solroskärnor har en liten nötig smak, så det blev en test med det. Den var enkel att göra och gick snabbt att få ihop. Jag gjorde den på morgonen och sedan fick den stå i kylen tills vi åt den.

Och jag lovar, den blev så uppskattad och försvann i ett nafs.

 

Budapestrulle

Rykande kaffe

Passar perfekt till om man är kaffedrickare.  Midsommar, då blir det lite mer kaffe än vanligt. Annars dricker jag det bara på morgonen.

Nu är även midsommardagen snart förbi och jag och barnbarnet bakade födelsedagstårta till hennes kalas i morgon. Hihi det var längesedan jag bakade med en treåring. Och lite ringrostig var jag allt. Trött efter dagen lade jag mig i soffan och då, från ingenstans kom jag på att det är systers födelsedag   i dag.

Fy så klantigt! Att jag glömde 🙁 Men grattis syster!

Nu är det dags att krypa till sängs efter en intensiv dag. nu börjar vi smyga oss mot mörkare kvällar igen. Hoppas att det går sakta i år. *ler*. Ha en toppensöndag i  morgon! Kanske att en del av er har börjat er semester. Suss gott.

 

2 Kommentarer
3

You may also like

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Carinas PhotolifestyleJag Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jag
Guest

Häftig bild på det rykande kaffet! Och även på stäppsalvian där solen letar sig fram genom staketet. Midsommar är en intensiv tid och vi hade alla utom sonen hos oss på torpet. Men tyvärr också massor med mygg…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy