Hem KategorierBloggen Sommaren är på väg

Sommaren är på väg

av Carinas Photolifestyle
2 Kommentarer
Sommaren är på väg

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Åhlens

Sommaren är på väg, eller hur?

Hur har ni det i vår vackra månad maj? Och sommaren är på väg, det är jag säker på.

Visst är det fantastiskt med all grönska och blommor som knoppar för fullt. Visst är det kallt men lite regn har det behövts. Jag vet dock inte om det har kommit tillräckligt här men bättre än inget. Här rusar dagarna och jag vet inte riktigt hur dagarna kan rusa fram så oerhört snabbt. Den här veckan är min bil på verkstad så det är lite ”stressigt” kan man säga. Ja egentligen borde det väl inte vara det, men när man är en van bilåkare ca trettio år tillbaka är det svårt att lära om märker jag.

Jag har inte varit så duktig sista veckan med att uppdatera här, och jag erkänner, jag har haft ”torka” på ideér. Kanske har det varit så att mitt huvud behöver vila efter en händelserik vinter, vad vet jag.

Vill ni läsa om ett av våra projekt kan ni läsa här

Sommaren är på väg

Barnbarn

I helgen som var fick jag i alla fall besök av yngste sonen med barnbarnen. Åh, så roligt att få en stund med dem. Jo, lite trött var jag allt på lördagskvällen. Jag njuter varje sekund tillsammans med dem.

 

sommaren är på väg

Vårens fester

Men nu snart stundar studentfester, och andra roligheter. Lite make up är väl skoj att ”leka” med då. Själv har jag fått en näsa med ytliga blodkärl ( Och kall) så jag kämpar med att försöka hitta något bra att täcka det med. Just nu och faktiskt sista dagen har Åhléns20 % på just make up. Jag gillar att beställa därifrån för att sedan hämta ut i butiken. Passar mig perfekt. Jag har i och för sig nära till två Åhlensbutiker.

Så nu kan vi bara se framåt mot den varma sommaren!
Kramkram

 

2 Kommentarer
1

You may also like

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Carinas PhotolifestyleKristallina Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Kristallina
Guest

Ja, tiden går….nej, förresten, den rusar 😀 Här är det snustorrt. blåsigt men soligt. Vi får ta det som det kommer.
Hoppas bilen är snart hemma igen. Hemskt vad man är beroende på den. Ha en trevlig kväll!

Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta på min hemsida godkänner du min policy Godkänner Läs mer

Policyvillkor