Hem KategorierBloggen Glasögon som försvann

Glasögon som försvann

av Carinas Photolifestyle
4 Kommentarer
Glasögon

Det där med att hålla reda på glasögon

Innehåller reklamlänkar genom Adviral

Kommer ni ihåg att jag hade tappat bort ett par av mina glasögon? Ja, de var borta nästan en vecka. Jag fattade ingenting och jag letade och letade så jag höll på att bli galen. Här kan ni se just detta  inlägg Och ja, jag tror jag vred mig av skratt åt mig själv. Snacka om att vara stressad eller något. Men jag hittade dem tillslut och det var när jag inte letade. Här låg de så fint gömda:

Glasögon

Precis; i min sminkväska. Det jag inte förstår är att jag inte hade sett dem tidigare. Jag använder min sminkväska mer eller mindre varje dag. Det är en gåta? Ja, jag lovar att gubben var oskyldig.

Troligtvis är det någon som säger åt mig att nu är det dags för nya glasögon. Solglasögonen är gamla, terminalglasögonen trasiga, och även de progressiva är trasiga. Jag ser i alla men …. Jag hittade glasögon som är värda att testa, Här hittar ni det jag är nyfiken på.

Och är ni intresserad av andra kampanjer kan ni kika in på just Kampanjer

Ha en toppenlördag i det härliga vårvädret!

 

4 Kommentarer
3

You may also like

4
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Carinas PhotolifestyleTina LennholmKristallina Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Kristallina
Guest

Ja ibland gör man konstiga saker och förstår ingenting. Du är inte ensam om det. Får också se till att få nya glasögon. Mina är 7 år gamla och jag börjar se dåligt. Ju, jag vet. Man väntar inte så länge. Ska inte tala om hur gamla mina terminalglasögon är. Ha..ha…
Ha en fortsatt trevlig kväll!

Tina Lennholm
Guest

Ja tänk vad saker och ting kan flytta på sig 😀 Tur att du fann dina glasögon! Önskar dig en fin helg 😀

Kram Tina

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy