Hem KategorierBloggen Älskar vårens färg, gult

Älskar vårens färg, gult

av Carinas Photolifestyle
2 Kommentarer
gult

 

This post contains adlinks from Adviral

 

gult

 

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12

Gult i vår

Visst är gult en fantastisk färg. Jag trodde aldrig att jag skulle bli så förtjust i den färgen som jag är just nu. Förra våren köpte jag mig ett par gula pumps och bara älskar dem. Hittade tyvärr inga bilder på dem, de ligger nedpackade i en skokartong :).

Och just nu stickar jag en gul tröja. Lite mer senapsgul kanske men ändå. Och vad köpte jag mig för ett tag sedan…jo, en gul filofax 🙂 Den bara älskar jag.

Nu ska vi fortsätta denna underbara sista dag på påskhelgen och grilla lite kyckling. Jag hoppas att ni har haft en lika fantastisk påskhelg som jag. Och jag har faktiskt inte bara legat på latsidan. Städat garage, cyklat två gånger. En gång i kraftig motvind.

Ha en fin kväll kära ni!

2 Kommentarer
2

You may also like

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Carinas PhotolifestyleKristallina Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Kristallina
Guest

Gult passar mig inte alls. Då ser jag sjuk och lidande ut.
Hade en jättebra påskhelg och nu är det vardag igen. Försöker komma ikapp med bloggvärlden igen. Ha en trevlig kväll!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy