Hem Hälsa Vårstädning och hudvård

Vårstädning och hudvård

av Carinas Photolifestyle
0 skriv gärna en kommentar
hudvård

 

This post contains adlinks from Adviral

Ekologisk hudvård är ett självklart val för mig

Och just nu så vårstädar jag bilen, hemma och även huden. Ekologisk hudvård försöker jag att välja mest utav.Hoppas att ni har det bra i vårsolen. Vilket väder vi fick i dag! Eftersom den kraftiga blåsten höll sig härifrån var det riktigt skönt trots att det var minus 6 grader i morse. Min gamla bil gick inte igenom besiktningen och nu är bilder inskickade till företaget som tillverkar min bil för att se om det är ett garantijobb eller inte. Det är nämligen 12 år garanti på just det här. Vi får se, men det var ju inte enda felet dock.

 

hudvård

Det bästa för huden

Ansiktsvatten ökar blodcirkulationen och återställer hudens pH-balans samt fungerar som ett komplement till rengöringsprodukten och tar bort resterna efter rengöringen. Den underlättar också för huden så att den lättare tar upp ansiktskrämen. Flower freschener hittar du här och just denna är min favorit.

Letar du efter en ekologisk hårprodukt som inte innehåller drivgas, konserveringsmedel, akrylamid, syntetisk parfym, silikon eller mineralolja. Då är det denna hårspray du ska ha. Har du torr och känslig hud. är face protection ett perfekt val då den lindrar och dämpar rödflammig hud, samt ökar hudens motståndskraft.  En närande och vårdande ansiktsolja är ett bra alternativ och jag använder det varje kväll innan jag  kryper till sängs. Mascara hittar ni här

Ansiktsmasker och peeling är bra nu att förbereda huden för värme och sol. Här finns ansiktsmask.  Fler produkter kan ni läsa mer om härhär Bästa läppbalsamet är utan tvekan Maria Åkerbergs

Underbara dusch och hårschampo finns också och massor med andra produkter till olika hudtyper och behov. hair therapy  eye make up remover

Ja som ni ser finns det en hel del bra ekologiska produkter. Det är bara att pröva sig fram Om ni klickar här så kan ni läsa mer och se vilka mina favoriter är.

0 skriv gärna en kommentar
1

You may also like

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta på min hemsida godkänner du min policy Godkänner Läs mer

Policyvillkor