Hem Trädgården Vårstädning inne och i trädgården

Vårstädning inne och i trädgården

av Carinas Photolifestyle
0 skriv gärna en kommentar
Vårstädning

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för odla.nu

Vårstädning är skoj

Äntligen är sommardäcken på på bilen, bromsarna är fixade och på måndag hoppas vi att lilla, gamla bilen går igenom besiktningen. Ja bilen fick också lite vårstädning i veckan. Inte helt klart dock. Tvättstugan fick sig också en genomgång då vi bytte tvättmaskin. Den gamla gick sönder.  Och sedan när kvällen kommer är man så där lagom trött och det blir hemkörning av pizza.

Vårstädning

I fredags köpte jag vita ranunkler. Just vita är så vackra och de stod där i butiken och ropade efter mig. Tyvärr hamnade jag i en butik där de inte var så trevliga. Går aldrig dit igen. Hon tittade aldrig på mig, hon engagerade sig inte och såg allmänt uttråkad ut samt pratade med kollegan i stället. Nej den butiken får inte besök av mig mer.

I dag blir det bara bilder på min blomma men jag gillar dem. Strax ska jag gå ut och sätta mina dahlia knölar i hinkar och väcka dem. Har ni planerat trädgårdarna eller balkongerna? Just nu har ni 20 % på ett  helt köp hos odla.nu. Gäller inte växthus och gräsklippare. Ange kod  SUPERWEEK20 i kassan.  här

hittar ni massor med fröer och växter samt andra roliga saker för balkongen eller trädgården. Själv är jag sugen på en solcellslampa som ni hittar här

Nu ska jag plocka undan efter dagen i trädgården och mys med barnbarn. Och mina dahliaknölar är i hinkar för att vakna. De jag sparade över vinter fick jag slänga tyvärr. De hade möglat och var alldeles mjuka.

Ha en fin söndagskväll!

 

 

0 skriv gärna en kommentar
2

You may also like

Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta på min hemsida godkänner du min policy Godkänner Läs mer

Policyvillkor