Hem Hudvård Ekologisk hudvård

Ekologisk hudvård

av Carinas Photolifestyle
2 Kommentarer

Innehåller affilatelänkar genom Adviral och från Fina Mig

Ekologisk hudvård är viktigt för mig

Jag vet inte hur ni tycker, men jag har verkligen fastnat för ekologisk hudvård och har efter flera år sett skillnaden. När jag lade ner mitt företagande så blev jag faktiskt lite slarvigare att använda just ekologiskt. Varför det undrar ni kanske? Jo, för att just Maria Åkerbergs produkter hade jag svårt att få tag i i staden jag bor i och bodde i då. Hade inte riktigt fått kläm på det där att beställa över nätet.

Nu för tiden beställer jag all min hudvård via nätet. Så skönt och nu när de där boxarna har kommit så är det så smidigt….inga köer för att hämta paket. Min hudvård beställer jag så enkelt hos Fina Mig

 

Ekologisk hudvård Ekologisk hudvård

Peeling och mask

Här är två av mina favoriter ihop med rengöringskräm, ansiktsvatten och dag/nattkräm. Eftersom vår hud är unik och  mår bäst av att behandlas med produkter som är anpassade för just vår egna hud.  Har du har en torr eller fet hy.

Det jag gillar med de här produkterna, [förutom att jag jobbade med dem i mitt företagande och använt de själv] är att huden får sådan lyster och den blir len. Då ser jag också att den verkligen mår bra. Nu ett tag har jag haft det ganska stressigt och det påverkade huden mycket. Då köpte jag hem serum antirouge för att försöka att  dämpa rodnad och känsligheten i  ansiktet. Serumet innehåller mycket fukt. Hästkastanj och poria är de aktiva ingredienserna. För att få resultat krävs regelbunden användning och nu har jag använt det i ca 2 månader. Men jag såg resultat redan efter tre veckor ca.

Ekologisk hudvård

Spahelg

Så i helgen tänker jag ta till vara på stunderna och ladda energi genom att ta hand om min hud och även ge den lite fukt och energi.

Så ha nu en riktigt  skön helg alla ni underbara själar!

Och glöm nu inte att fylla på med kroppslig och själslig energ  <3

Ekologisk hudvård

 

2 Kommentarer
1

You may also like

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
carinasphotolifestyleAnita Birgitta Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Anita Birgitta
Guest

Mycket bra tips! Kramis

Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta på min hemsida godkänner du min policy Godkänner Läs mer

Policyvillkor