Hem KategorierBloggen Hej alla härliga läsare

Hej alla härliga läsare

av Carinas Photolifestyle
2 Kommentarer
härliga läsare

 

Hallå alla ni härliga läsare

Oj vad jag har haft problem med min flytt av gamla bloggen. Men nu har jag bara tagit bort allt och börjat om. Och jag hoppas att ni härliga läsare hänger kvar här hos mig.  Och vem vet, det kanske var det bästa. Ny månad, ny årstid och bloggstart på ny ”kula”.

Nu kommer jag att lägga ner en hel del tid på att fixa till de så att den blir rolig och fin att besöka. Hoppas att ni har tålamod och att ni vill hänga kvar här. Många av mina inlägg från förr ligger kvar hos min wordpress.comblogg, men sidan är inte så iordning gjord eftersom jag inte planerade att flytta hit. Men hoppas att både ni och jag ska trivas här.  Om ni känner att ni vill kontakta mig för eventuella fotouppdrag, samarbeten eller bara ändå så gör ni det genom att skriva här.

Min blogg kommer att handla mycket om mitt fotograferande. Det kommer också innehålla en del tips, tankar och funderingar. Där inlägg börjar med: Inlägget innehåller affiliatelänkar till ….” finns det länkar som skickar dig vidare till en annan sida. Affiliates ( Här på min blogg mm) använder sina kanaler för att marknadsföra produkter och tjänster från en eller flera annonsörer, och tjänar provision när köp genomförs. En affiliate kan vara en webbplats, kanal eller profil som har följare på sociala medier. Om du äger eller administrerar en plats på nätet där länkar kan delas, kan du bli affiliate!

Det ska bli jätteroligt att fortsätta mitt bloggande här på min egna sida. Och jag uppskattar mycket era kommentarer. Så tveka intar att skriva här.

 

Ha en fin kväll alla, gamla som nya, och på återseende!

2 Kommentarer
2

You may also like

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
carinasphotolifestyleKristallina Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Kristallina
Guest

Du finns i min lista på feedly och igår fick jag en uppdatering som visade……….. ingenting, ha…ha…
Nu fick jag förklaringen. Tror det blir jättebra med att börja om igen. Ha en fin kväll du med!

Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta på min hemsida godkänner du min policy Godkänner Läs mer

Policyvillkor