2019 är snart slut

 Nu är det inte så många dagar kvar på 2019.

Jag funderar ofta på vart just 2019 tog vägen? Är ni fler som funderar på det? Dagarna liksom bara rusar fram och alla tycks rusa lika snabbt hit och dit. Ibland tror jag att det är många som glömmer bort att andas. Och mitt i allt detta så finns de små barnen som hänger med i den snurrande cirkeln. Just nu tycker jag mig höra lite överallt hur trött man är och att man inte hinner med det man vill. Förkylningar mm som återkommer hela tiden. Då kommer ofta tankarna om vad är det vi vill med allt egentligen?

2019

Hur var året 2019

Det funderar jag just nu på och försöker att sammanställa ”mitt” år som var. Det jag då tänker på är min blogg och mitt fotograferande. Vad jag vill göra med det. Framförallt vad jag har haft för tankar om det och hur det gick. Vad vill jag med 2020?. Det tar ett tag att sätta sig ner och skriva ner. Hur har ni haft det under 2019? Brukar ni sätta er ner och sammanställa året som varit? I så fall, hur brukar ni gå till väga?

Häromdagen hittade jag en sida och tips på hur man kan sammanställa sitt år. Det var väl egentligen till för företagare, men det fanns även en länk för oss utan företag. Här hittar du sidan. Och detta är inte reklam, utan jag hittade sidan och tyckte det var en kul grej för den som har lust.

Det är en bra och rolig sak att just planera sitt år. Det kan hjälpa oss att bli medvetna om både dina framgångar och motgångar. Samtidigt som vi inser hur mycket som faktiskt har hänt under ett år. Då kan vi också ta lärdom av det som har varit och planera för kommande år antingen som det år som har varit, för att det varit så bra eller så upptäcker man mönster och eventuella misstag som man inte vill göra igen. Man får mer kontroll över sitt liv kanske, om man vill ha det. Det är kanske inte alla som vill det.

2019

Testar att fylla i boken

Ja, det ska jag nog göra. Testa att fylla i frågorna om 2019. Jag läste att det tar ca tre timmar. Ups, så lång tid? Men samtidigt så är det nog den tid det tar om man ska gå igenom ett år i lugn och ro. Man kanske ska ta att boka in en hotellnatt eller bara krypa upp i soffan en eftermiddag och fundera, skriva ner sitt år 2019.

Omm ni gör det så önskar jag er lycka till och hoppas att ni får en fin tillbakablick. Mitt mål är att göra det och hoppas att jag kan ta mig lite tid för den stunden.

Ha en fin fredag fina ni!

This post contains adlinks from Adviral

T-shirt / Topp / Trosa / Randig pyjamas / Kashmirstrumpor / Linne / Shorts

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. lisa

  Ja jag undrar också var dagarna tar vägen. Tyckte det precis var julafton och nu är det julafton om några dagar. Jag brukar faktiskt inte sammanställa året som gått och speciellt inte detta år för det har varit så mycket som varit jobbigt. Svärmor flyttade ju hem till oss och det tog oss ett halvår att rensa hennes hus och få ut det till försäljning för hon orkade inte göra någonting så när jag tänker tillbaka blir jag helt slut haha . Vi var där varje helg och kämpade. Ha en fin helg kram

  1. Jag brukar inte heller smmanfatta året. Pga olika orsaker…
   Oj ja det var en hel del för er ser jag… Hoppas att ni har kommit på plats och att svärmor mår ok.

   Önskar dig en skön och fin samt lugn jul!

 2. Jag

  Ja, vart tog året vägen? Jag har nog inte något behov av att skriftligt sammanfatta året, fotona får vara påminnelse om hur det var och vad som hände. Men fort gick det.

  Jag blir lite förvirrad av att kommenteringsfunktionen är så långt nere på sidan, man får skrolla och leta och jag är på väg att ge upp när ”Leave a Reply” till slut dyker upp i botten.

  Så fint dekorerat trädet på din bild är, och så lyktan därtill!

  1. Ja lämna ett svar här kan jag inte styra tyvärr….
   Programmet bestämmer.
   Tack, trädet står i Sigtuna. Min barndomsstad.

Lämna ett svar